“Не вистачає уваги та тепла”: відомо, на що наважилась Алла Пугачова за кордоном – вдома такого не робила

Нещодавно Алла Пугачова вразила шанувальників поведінкою та діями, яких собі не дозволяла раніше. Психолог прокоментувала, чим можуть бути обумовлені такі різкі зміни

Нещодавно відома російська естрадна співачка Алла Борисівна Пугачова переїхала разом з дітьми до Ізраїлю. Свій виїзд з росії артистка не коментує, втім за кордоном продовжує активну діяльність та часто виходить в світ. Варто зазначити, що останнім часом Алла Пугачова стала більш відкритою та щирою по відношенню до своїх фанатів. Така поведінка стурбувала та приголомшила прихильників.

Раніше Алла Борисівна рідко погоджувалась на спільні фотографії зі своїми шанувальниками. Більш того, Примадонна взагалі не часто підпускала до себе фанатів. Втім, після виїзду до Ізраїлю у Мережі постійно з’являються кадри, на яких усміхнена Алла Пугачова позує зі своїми прихильниками.

Так, несподівані зміни в образі та особистості Примадонни вирішила прокоментувати російський психолог Наталія Наумова. За словами експертки, нічого дивного у подібній поведінці немає, адже наразі співачка жадає уваги та любові. Наталія Наумова зазначила, що зараз чоловік, рідні, товариші та колеги Алли Пугачової знаходяться від неї далеко, тому вона наважилась на особливу щирість в стосунках із шанувальниками.

Один із кадрів, на яких Алла Борисівна Пугачова з радістю позує на камеру зі своєю шанувальницею
Один із кадрів, на яких Алла Борисівна Пугачова з радістю позує на камеру зі своєю шанувальницею

Наталія Наумова зазначила, що артистці зараз не вистачає тепла та уваги. Більш того, у зв’язку зі своїм несподіваним виїздом вона змушена зацікавити нову аудиторію в абсолютно іншій країні та інших умовах. Психологиня зазначила, що така поведінка вважається абсолютною нормою в умовах еміграції.

Те, що для Алли Борисівни було неприйнятним вдома, тепер дає їй відчуття комфорту та безпеки. Пугачова прагне спілкуватись зі своїми земляками чи однодумцями, адже це може суттєво зменшити рівень стресу та напруги.

Тепер уваги, теплоти не вистачає. Потрібно завойовувати нову аудиторію, ситуація змінилась. Таке трапляється в еміграції. Те, що в спілкуванні з фанатами вдома було неприйнятним, далеко від дому – норма. Хочеться бачити якомога більшу кількість російськомовних людей, спілкуватись з ними. Це знімає напругу та знижує рівень стресу, тривоги

– зазначила в коментарі психологиня Наталія Наумова.

Схожі статті

Забутий багатьма рецепт 70-х років. Так готувала ще моя бабуся: збиваю молоко з оцтом і отримую цей шедевр

Знаючи цю маленьку хитрість, ваші булочки завжди будуть виходити пухкими, ніжними та повітряними. Для цього потрібно додати у тісто один секретний інгредієнт – оцет.

Такі равлики збирають гору компліментів: знаменитий рецепт з родзинками. Мої по 10 штук за раз уплітають

Спробуйте рецепт випічки, яка чудово пасуватиме до чашки чаю! Виходять такі ласощі неймовірно смачними та дуже ніжними завдяки кремовій начинці.

Тане у роті! Дуже ніжне і хрумке печиво з кольоровою глазур’ю на Пасху 2024 – розлітається швидше, ніж паски

Великоднє печиво за цим рецептом виходить дуже смачним, хрумким та ніжним. Випічка має не лише відмінний смак, а й яскравий колір, тому особливо сподобається дітям.