Орбакайте могла бути донором яйцеклітин для народження двійнят Пугачової: лікарі поділились детальним аналізом

Лікарі поділились приголомшливими подробицями стосовно історії народження зіркових двійнят Примадонни та Максима Галкіна. Христина Орбакайте, ймовірно, могла стати донором яйцеклітин

Нещодавно Мережу сколихнули чутки про те, що Максим Галкін та Алла Пугачова думають про народження ще однієї дитини. Інформація від анонімних джерел підкріплюється аргументом, ніби в зірок ще залишився біоматеріал, якого вистачить для запліднення сурогатної матері.

Окрім приголомшення від подібних чуток, публіка раптом вирішила звернути увагу на історію народження зіркових двійнят Лізи та Гаррі Галкіних. Лікарі проаналізували історії, які розповідали Примадонна та її чоловік, та дійшли висновку, що донором біоматеріалу для народження дітей могла стати старша донька Пугачової Христина Орбакайте.

Зіркові двійнята Максима Галкіна та Алли Пугачової народились 2013 року. Виносила двійнят сурогатна мати, а запліднення відбулось за допомогою біоматеріалу, який надало зіркове подружжя. На цей момент 64-річна Алла Борисівна ніяк не могла надати власні яйцеклітини, втім, за офіційною версією, зірка заморозила їх ще на початку 2000-х років.

Лікарі-репродуктологи поділились детальним поясненням щодо запліднення сурогатної матері Лізи та Гаррі
Лікарі-репродуктологи поділились детальним поясненням щодо запліднення сурогатної матері Лізи та Гаррі

Експерти у сфері репродуктивної медицини висловили свою невпевненість у правдивості цієї історії. Лікарі-репродуктологи сумніваються в ймовірності такого сценарію з декількох причин. Перш за все, на початку 2000-х Алла Пугачова була у віці 51 року, а біоматеріал у жінок беруть до 35 років. Більш того, у ті часи не існувало технологій, які б дозволяли протягом тривалого часу зберігати яйцеклітини без пошкоджень.

Саме тому лікарі передбачають інший сценарій: репродуктологи майже впевнені, що Максим Галкін та Алла Пугачова скористались послугами донора яйцеклітин. Проте, не можна оминути того факту, що Ліза та Гаррі Галкіни дуже схожі на своїх зіркових батьків. Звідси й народжується теорія, згідно з якою донором біоматеріалу для народження двійнят стала старша дочка Примадонни Христина Орбакайте.

Проте, лікарі зазначили, що варто сумніватись і в цій теорії. Експерти зазначили, що історія може виявитись цілком реальною, якщо забір яйцеклітин у Христини Орбакайте було зроблено 2002 року, адже тоді зірка була у віці 31 року. Проте, якщо біоматеріал забирали напередодні народження дітей, то 42-річна Орбакайте не змогла б стати донором.

Але варто пригадати й той факт, що Христина Орбакайте стала мамою у віці 41 року самостійно та без будь-якого медичного втручання. Саме тому, за зізнанням лікарів, ця історія досі залишається таємничою.

Популярне

Схожі статті

Жіночої руки не вистачає: як виглядає будинок Михайла Поплавського, в якому замість дружини – прислуга

Протягом кар'єри співака та ректора університету, Михайло Поплавський заробив достатньо коштів, щоб збудувати розкішний маєток під столицею.

Не встигаю подавати на стіл. Єврейська намазка-паштет з курки: ідеально замість ковбаси на бутерброд

Домашній курячий паштет ідеально смакує з підсмаженими тостами, або зі свіжим білим хлібом. Таку намазку можна подавати в якості закуски, або на сніданок до бутербродів.

Смачно, як у бабусі. Готую мега-порції, жодного не залишається: пишні пиріжки на кефірі з будь-якою начинкою

Усі ми знаємо і любимо пиріжки. Це проста, але водночас дуже смачна і ситна страва на будь-який час дня. Сьогодні ми підготували рецепт пишних і ніжних пиріжків, для яких підійде будь-яка начинка.