Реальна дружина і син Олега Винника: співак приховував від публіки родину і весілля з Таюне на 200 чоловік

Довгі роки Олег Винник будував собі образ справжнього ловеласа та холостяка, втім односельчани викрили всі його таємниці: хто насправді є дружиною та сином співака?

Своє особисте життя Олег Винник приховував не один рік. Артист створив сценічний образ – загадковий холостяк, яки й присвячує свої пісні та слова кохання одній “тій самій” жінці. Хоча багато прихильників навіть не підозрювали про те, хто ж є його справжньою дружиною, тепер відомо, ким надихався співак при написанні своїх легендарних хітів.

Історія кохання Олега Винника та Таюне

Усі знають один незаперечний факт: як би хто не приховував правду, вона все одно рано чи пізно стане публічною. Односельці Олега Винника буквально здали артиста “з потрохами”. Так, жителі села Вербівки розповіли: були на його весіллі з Таюне та навіть бачили новонароджене маля.

Навіть коли всі навколо впевнені в романі між Олегом Винником і Таїсією Сватко, артист все одно мовчить про свій шлюб та сина
Навіть коли всі навколо впевнені в романі між Олегом Винником і Таїсією Сватко, артист все одно мовчить про свій шлюб та сина

На будь-які запитання про свою дружину чи сина Олег Винник старався не давати відповіді. Артист ухилявся від подібних запитань, але, якщо його заставали зненацька, то жартував та намагався відводити тему розмови у зовсім інший бік.

Односельці зізнались, що були на весіллі Олега Винника

Якщо з невідомих причин Олег Винник мовчить про своє щасливе сімейне життя, то жителі села Вербівка не приховують радісних спогадів. Так, односельці українського співака розповіли журналістам, що майже двадцять років тому все село відгуляло одне з найгучніших весіль.

Олег Винник і Таюне відгуляли пишне весілля
Олег Винник і Таюне відгуляли пишне весілля

Та всі ж були, душ 200. Це ж не 20 людей було, а двісті! Вони [гуляли – ред.] на два села, але їздили й дуже красиво було

– зізналась в коментарі для журналістів односелиця Наталія.

Закохані відсвяткували весілля з дотриманням усіх сільських традицій. Гості свята з особливим теплом пригадують ті часи. Крім того, за зізнанням односельців, Таюне та Олег Винник святкували своє весілля декілька днів поспіль.

У новому відео на YouTube каналі “Однієї хвилини” вийшло нове відео, в якому детально розповідається про хронологію стосунків зіркової пари. Крім того, у матеріалі зібрані коментарі не тільки від жителів села Вербівка, але й від викладачів університету, в якому навчались Олег Винник і Таюне. Саме вони бачили, як зародилось велике кохання.

Схожі статті

Кращий за Київський торт! І смак збалансованіший, і готується легше: улюблений торт моєї сім’ї на бісквіті

Щоб подати до чаю смачний торт, не обов'язково розвозити велике приготування. Достатньо всього кількох інгредієнтів і фруктів. Сьогодні ми підготували простий рецепт бісквітного торта з фруктами.

Ніколи не виливаю олію від шпротів. Після цього рецепту й у вас рука не підніметься: паштет-намазка на хліб

Намазку на хліб можна приготувати з того, що є в холодильнику. Навіть залучити олію з банки, яка залишилася від шпротів. Такий паштет для перекусу буде те, що треба.

Жодне свято не обходиться без цього рулету: у м’ясний фарш загортаю оригінальну начинку. Це мега смачно!

М'ясний рулет зі шпинатом – смачна та ситна страва, яка прикрасить будь-який святковий стіл. Ця закуска вийде нереально апетитною. Спробуйте!