Як зірки до відключення світла пристосовуються: Сумська, Денисенко, Цибульська та інші поділилися ноу-хау

Зірки, як і всі звичайні люди, потерпають від аварійних відключень світла в оселях. Але не втрачають оптимізму і придумують собі різноманітні заняття в суцільній темряві.

Ольга Сумська

Актриса завжди відрізнялася практичністю, тож і в екстремальних умовах-2022 не розгубилася. Звісно, прийняти душ за відсутності світла доволі проблематично, зате можна прибирати в кімнатах чи висаджувати квіти. А ще Ольга користається моментом і робить маски для обличчя.

Ольга Сумська пече млинці при свічках

Чоловік зірки Віталій Борисюк завчасно придбав кілька газових балончиків і плиту, тож тепер дружина готує на цім паливі суп із фрикадельками і навіть пече млинці. До борщу справа поки ще не дійшла. А після вечері при свічках знаменитість поринає в обійми коханої людини.

Наталка Денисенко

Зірка намагається до віялових відключень електроенергії зарядити телефон і планшет. А коли починається тьмяний армагеддон, підключає спеціальні світлодіодні ліхтарі. Їхнього світла вистачає, щоб читати книги чи дивитися разом із сином мультики на гаджеті.

Наталка Денисенко, коли вимикають світло, ходить з чоловіком і сином у гості

За хорошої погодної днини зіркова родина йде на прогулянку або ж простує в гості до знайомих, в яких на цю мить електрика функціонує.

Ксенія Мішина

Для медитації Ксенія Мішина використовує такий свічникЯкщо відключення світла застає зірку “Кріпосної” удень, вона береться за віник і ганчірку, щоб навести лад в оселі. Увечері ж запалює свічки й займається медитацією.

Оля Цибульська

Співачку неймовірно розізлили бомбардування української критичної інфраструктури, але вона не збирається плакатися з цього приводу, пригрозивши росіянам, що таким чином вони вивільняють нашим людям місце для любощів. Тож до літа кількість українців-бандерівців може значно зрости.