“Совість має бути”: стало відомо, що Влад Яма міг незаконно покинути Україну після початку вторгнення в лютому

Відомий український хореограф і танцюрист з початку повномасштабного вторгнення в Україну перебуває за кордоном. Його колега висловився з цього приводу

Після початку повномасштабного вторгнення в Україні було запроваджено воєнний стан. Чоловіки прийняли рішення перевезти свою сім’ю в більш безпечне місце, втім багато з них після цього повернулись до України. Влад Яма входить до списку тих українських зірок, які отримують чимало хейту у свій бік через відмову повертатись додому.

Влад Яма з початку повномасштабного вторгнення разом зі своєю сім'єю перебуває за кордоном та отримує з цього приводу хейтерські коментарі
Влад Яма з початку повномасштабного вторгнення разом зі своєю сім’єю перебуває за кордоном та отримує з цього приводу хейтерські коментарі

Колега Влада Ями висловився про вчинок зіркового хореографа

В нещодавньому інтерв’ю для Rostyslove Production український хореограф Женя Кот прокоментував поведінку свого зіркового колеги Влада Ями. Так, знаменитий танцюрист зізнався, як він ставиться до того, що Яма покинув територію України та досі не повертається додому.

Так, на думку Жені Кота, він не має права засуджувати когось з навколишніх, адже для цього є відповідні правоохоронні структури. Втім, зізнається хореограф, варто перевірити деталі “подорожі” Влада Ями, адже вона може виявитись незаконною.

Женя Кот висловився про виїзд Влада Ями за кордон одразу ж після початку повномасштабного вторгнення в Україну
Женя Кот висловився про виїзд Влада Ями за кордон одразу ж після початку повномасштабного вторгнення в Україну

Український танцюрист зазначив, що він не хоче судити Влада Яму за виїзд з України, адже кожна людина самостійно приймає рішення. Женя Кот зазначив, що це життя українського хореографа, а тому й рішення приймати належить йому. Втім, Євгена цікавить запитання, як Яма виїхав.

Це стовідсоткове питання. Інше ж питання, як законним шляхом можна було це зробити, якщо о 5:30 ранку запроваджено воєнний стан

– прокоментував хореограф в інтерв’ю.

Крім того, Женя Кот підкреслив, що він залишається в Україні попри те, що в нього була можливість виїхати за кордон. Знаменитість зазначає, що це – його особистий вибір, проте вибір Влада Ями він засудити не може. Женя Кот зазначає, що для засудження є правоохоронці. Крім того, суспільство завжди дає оцінку кожній нашій дії.

Український хореограф в інтерв'ю висловився про свого зіркового колегу
Український хореограф в інтерв’ю висловився про свого зіркового колегу

Женя Кот також зазначив, що існують люди, які побоюються крові та навіть можуть непритомніти через стрес. Хореограф припустив, що його колега може бути серед таких людей і саме через цю причину виїхав за кордон. Втім, підсумовує Женя Кот, у кожного має бути совість.

Схожі статті

Рік тому з’явилося поповнення: донька Кузьми Скрябіна розповіла про материнство – чоловік сказав: “Згоден”

Донька Кузьми Скрябіна вже 9 років живе без тата. У Марії-Барбари є коханий чоловік. А невдовзі родина очікує на поповнення. Яким воно буде насправді?

Коли всією родиною тримаємо піст, часто готую цей плов: здавалося б, звичайний – але без грама м’яса. Рецепт

У піст, коли всі відмовляються від вживання тваринних продуктів, важливо не залишати свій організм без корисних вітамінів і мікроелементів. Ділимось рецептом особливого плову.

Звернулась до обурених підписників: 74-річна Алла Пугачова опублікувала нове фото та отримала критику

Алла Пугачова оприлюднила новий пост на своїй сторінці в Instagram, де звернулась до російських читачів. Співачка висловила свою думку щодо емоцій деяких людей та потрапила під хейт.