Дьомін проговорився, що Аліна Гросу тепер самотня: її коханий Роман Полянський втік до росії

Аліна Гросу після розлучення з чоловіком Олександром Комковим одразу почала зустрічатися з російським актором Романом Полянським. Втім, схоже і ці стосунки закінчились для співачки невдачею.

Не дивлячись на те, що Аліні Гросу всього 27 років, її особисте життя дуже бурхливе і непередбачуване. Співачка вже встигла вийти заміж, розлучитись, почати зустрічатись з набагато старшим за себе чоловіком та знову посіяти чутки про розлучення.

Як відомо, Аліна вийшла заміж за молодого бізнесмена Олександра Комкова в 2019 році. Не пройшло і півроку, як молодята розлучилися. По словам співачки, Олександр їй зрадив і знайшов собі більш заможну жінку.

Однак і Аліна довго не страждала через розлучення. Буквально через декілька місяців співачка представила публіці свого нового коханого. Ним виявився старший на 10 років російський актор Роман Полянський.

Аліна Гросу та Роман Полянський
Дьомін проговорився, що Аліна Гросу тепер самотня: її коханий Роман Полянський втік до росії

Гросу хизувалася своїм коханням в Мережі і навіть записала з Романом спільну пісню. В той час Полянський постійно супроводжував Аліну на концертах і був завжди поряд з нею.

Алина Гросу с бойфрендом Романом Полянским
Дьомін проговорився, що Аліна Гросу тепер самотня: її коханий Роман Полянський втік до росії

Однак, після початку повномасштабної війни в Україні, Аліна Гросу перестала згадувати про свого обрання. Дівчина перестала публікувати спільні фото та відео і взагалі говорити про стосунки, хоча раніше лише цим і займалася в соціальних мережах.

Саме через це в Мережі почали ходити чутки, що Гросу і Полянський розійшлися. На це натякнув і телеведучий Слава Дьомін. В програмі “Слава ПРО” телеведучий виразив свою думку щодо цієї парочки. Слава відмітив, що сторінка Полянського в Інстаграм закрита, а Аліна вже довгий час нічого не публікує з ним в своїх соціальних Мережах.

Від інтерв’ю вона відмовляється. Деякі шанувальники впевнені, що вони з Романом розлучилися. Чекаємо на офіційну інформацію.

, – сказав Слава Дьомін.

Слова ведучого підтверджує ще й те, що нещодавно Романа Полянського, який останні пару років жив в Україні, помітили в росії разом з відомим московським режисером-путіністом.

Схожі статті

Рік тому з’явилося поповнення: донька Кузьми Скрябіна розповіла про материнство – чоловік сказав: “Згоден”

Донька Кузьми Скрябіна вже 9 років живе без тата. У Марії-Барбари є коханий чоловік. А невдовзі родина очікує на поповнення. Яким воно буде насправді?

Коли всією родиною тримаємо піст, часто готую цей плов: здавалося б, звичайний – але без грама м’яса. Рецепт

У піст, коли всі відмовляються від вживання тваринних продуктів, важливо не залишати свій організм без корисних вітамінів і мікроелементів. Ділимось рецептом особливого плову.

Звернулась до обурених підписників: 74-річна Алла Пугачова опублікувала нове фото та отримала критику

Алла Пугачова оприлюднила новий пост на своїй сторінці в Instagram, де звернулась до російських читачів. Співачка висловила свою думку щодо емоцій деяких людей та потрапила під хейт.