“Я дуже говіркий у ліжку”: Михайло Кацурін розповів, як вони з Надією Дорофєєвою перейшли на українську мову

Український ресторатор та новий обранець співачки Наді Дорофєєвої розповів про те, як перейшов у побуті на рідну мову – знаменитість "ляпнув" зайвого

Михайло Кацурін, відомий український ресторатор та блогер, а за сумісництвом – бойфренд популярної співачки Надії Дорофєєвої, поділився своїми нещодавніми відкриттями у сфері української лайки. Так, знаменитість розповів, як йому вдалось перейти на чисту українську мову навіть у питаннях побутових сварок.

Міша Кацурін поділився досвідом переходу на українську мову

Знаменитість одразу зізнався, що повністю перейти на рідну мову йому спершу було важко. Михайло Кацурін розповів про бар’єр, який заважав висловлювати свої негативні емоції українською. Так, за словами ресторатора, він вважає солов’їну занадто ніжною для того, аби лаятись рідною мовою. Втім, Кацуріну вдалось подолати бар’єр, що виник. Особистим досвідом знаменитість поділився на власній сторінці в соціальній мережі Інстаграм.

Але в міру читання я взрів, що рідною можна добряче роздати – просто треба качати вокабуляр

– зізнався Кацурін та поділився зі своїми підписниками декількома влучними словами, якими можна “добряче зарядити” своєму опонентові.

Михайло Кацурін розповів, як йому вдалось повністю відмовитись від використання російської мови
Михайло Кацурін розповів, як йому вдалось повністю відмовитись від використання російської мови

Крім того, знаменитий ресторатор додав приклади використання нецензурних українських слів. Варто зазначити, що такий підхід до “викладання” матеріалу доволі ефективний, адже підписники знаменитості змогли не лише ознайомитись з “лагідними” рідними словами, але й побачити, як їх використовувати на практиці.

Михайло Кацурін розповів про особисте з Надією Дорофєєвою

Український ресторатор зачепив і більш пікантну та особисту тему. Так, Михайло Кацурін розповів не лише про те, як лаятись солов’їною, але і як йому вдалось подолати психологічний бар’єр у ліжку. За зізнанням Кацуріна, спершу йому та його милій (так солодко він назвав свою дівчину в дописі) здавалось, що нічого не вийде.

Втім, продовжив свою думку ресторатор, усе вийшло настільки органічно, що здавалось, ніби так було все життя. У підсумку Михайло Кацурін порекомендував кожному спробувати перейти на чисту українську мову в абсолютно всіх сферах життя – навіть найпотаємніших.

Схожі статті

Ця намазка з оселедця чудово залітає під “100 грам” або як закуска на вечерю. Є один секрет – ділюсь

Паштет з оселедця – смачна і яскрава закуска, яку оцінять більшість господинь за оригінальний смак і швидкість приготування. Таку намазку можна сміливо подавати на святковий стіл.

Його вже печуть усі мої подруги. Мій ходовий пиріг з буряка: весь секрет у тісті – воно як пух м’яке

М'який, вологий, майже як торт – саме таким виходить шоколадний пиріг за цим рецептом. Ніхто не здогадається, з чого він готується, адже в основі тіста є нестандартний інгредієнт.

Неймовірно соковита рулька в рукаві: взяла свинину, часник і спеції. Домашня ковбаса тепер на другому місці

Свиняча рулька чудово доповнить ваш арсенал рецептів. Запікається ця смакота в рукаві з часником і улюбленими спеціями, а виходить мега соковитою та апетитною.