Влад Яма втік з України та “відірвався” на вечірці разом з дружиною: ось чим знаменитість займається в Америці

Український хореограф отримав чимало критики в свою сторону за те, що вирішив покинути рідну країну. Нещодавно артиста "застукали" на американській вечірці – чим займається Влад Яма за кордоном?

Відомий український хореограф після початку повномасштабного вторгнення покинув територію України разом зі своєю сім’єю. Хоча багато прихильників думали, що Влад Яма відвезе своїх рідних до більш безпечного місця та повернеться до України, танцюрист вчинив по-іншому. Нині хореограф досі перебуває в США, за що отримує у свій бік чимало хейту.

Влад Яма зі своєю дружиною та сином перебуває в Америці
Влад Яма зі своєю дружиною та сином перебуває в Америці

Нещодавно артиста “застукали” на гучній американській вечірці на честь минулого свята Хелловін. Так, хореограф з’явився у компанії своєї дружини та Дмитра Ступки, онука легендарного українського актора. Організацією вечірки займалась американська спільнота українців “Ukrainian Miami”.

Нагадаємо, що Дмитро Ступка так само уникає повернення до України. Раніше знаменитість зізнався, що новини про початок повномасштабної війни застали його, коли той летів до Стамбулу. Саме тому, за зізнанням онука українського актора, він вирішив вирушити до Америки, відмовившись повертатись додому.

Влад Яма відвідав захід у білявій перуці, яка була перев’язана банданою, а от його дружина Ліліана вирішила не наряджатись. Схоже, що жінка заздалегідь знала ймовірну реакцію публіки на те, що під час повномасштабної війни в Україні її чоловік не просто уникає повернення на Батьківщину, а й дозволяє собі розважатись на вечірках.

Дружина Влада Ями заздалегідь випередила ймовірну негативну реакцію на те, що разом з чоловіком відвідала американську вечірку
Дружина Влада Ями заздалегідь випередила ймовірну негативну реакцію на те, що разом з чоловіком відвідала американську вечірку

Саме тому Ліліана Яма заявила: цей захід був благодійним. На особистій сторінці в соціальній мережі Інстаграм дружина українського хореографа зазначила, що вони не просто веселились на американській вечірці – в ці вихідні пройшов захід на підтримку України. За діджейською стійкою Влад Яма говорив про перемогу рідної країни, а також зіграв сет. Втім, незрозуміло, до чого взагалі було згадувати про Батьківщину.

Так, хоча захід позиціювався як благодійний, не було надано ні одного доказу, чеку та звіту. Навіть Ліліана Яма, яка наголосила на моральності проведеної вечірки, не розповіла детальніше, в чому саме полягала допомога Україні.

Популярне

Схожі статті

Як Ірина Горова та 15-річний син Андрій ставляться до Потапа: “Центр інтересів у нас вже не той”

Ірина Горова, відвідавши прем'єру кліпу Анни Трінчер "Бар за баром", разом зі своїм сином Андрієм відповіла на запитання від "Тур зірками на Люкс ФМ". Говорили переважно про Потапа.

Ніжні та дуже м’які: секретний рецепт млинців з 2 інгредієнтів – дуже легко запам’ятати. Ніколи не рвуться

Млинці знайомі всім нам із дитинства. Це дуже простий і смачний варіант на сніданок, обід, вечерю або просто перекус. Але що, якщо зробити їх ще простішими? Саме такий рецепт ми сьогодні підготували.

Смачний рецепт сніданку з лаваша, який готується всього за 15 хвилин: встигаю зранку цілу гору зробити

Зранку часто не вистачає часу, щоб приготувати сніданок. Через це часом доводиться нехтувати ним і чекати обіду. Сьогодні ми підготували простий і швидкий рецепт, який позбавить вас цієї проблеми.