Ксенія Мішина заговорила про стосунки з чоловіком, який старший за неї на 30 років: “Взагалі ніякої різниці”

Відома українська акторка Ксенія Мішина прокоментувала в особистому блозі стосунки з чоловіком, який набагато старший за неї. Знаменитість зізналась, що коханню все одно

Українська акторка Ксенія Мішина активно веде особистий блог у соціальній мережі Інстаграм. Там зірка відверто розповідає про всі новини з особистого життя, ділиться цінними порадами зі своїми шанувальниками та показує, як проходять її дні. Блогерська практика передбачає постійне спілкування зі своєю аудиторією, тому Ксенія Мішина нерідко влаштовує рубрику “Питання-відповідь”.

Ксенія Мішина вирішила поговорити зі своїми фанатами та відповісти на всі запитання, що їх цікавлять
Ксенія Мішина вирішила поговорити зі своїми фанатами та відповісти на всі запитання, що їх цікавлять

Нещодавно українська артистка запропонувала своїм шанувальникам поставити їй запитання, відповідь на які кожному цікаво почути. Одна з підписниць Ксенії Мішиної вирішила поцікавитись в акторки, як вона ставиться до стосунків, у яких чоловік набагато старший від жінки.

Ксенія Мішина про стосунки з чоловіком, який набагато старший за жінку

Так, одна з шанувальниць української акторки запитала в неї, чи нормально, коли чоловік на 30 років старший за свою обранку. Підписниця вирішила конкретизувати своє запитання та попередила, що самій жінці 39, а її коханому – 69 років.

Ксенія Мішина на особистій сторінці в соціальній мережі Інстаграм отримала цікаве запитання від підписниці
Ксенія Мішина на особистій сторінці в соціальній мережі Інстаграм отримала цікаве запитання від підписниці

Українська акторка зізналась, що вік не має абсолютно ніякої різниці. Ксенія Мішина впевнена, що коханню все одно, кому скільки років, а стріла Купідона не обирає, які серця поєднувати в прекрасному почутті.

Взагалі немає ніякої різниці. Кохання всюди

– зазначила у відповідь на запитання своєї підписниці відома українська акторка.

Особисте життя Ксенії Мішиної

Дев’ять років тому на світ з’явився син Ксенії Мішиної – Платон. Акторка народила хлопчика від загадкового коханого часів своєї юності. Прихильникам відомо лише ім’я батька 9-річного Платона. Так, Ксенія Мішина зізнавалась, що його звати Олександр, втім прізвище вона повідомляти не хоче.

Пізніше Ксенія Мішина взяла участь у відомому реаліті-шоу “Холостячка”. Переможцем телепроєкту став Олександр Еллерт, але у них з українською акторкою нічого не склалось. Нині до знаменитості залицяється справжній романтик, але розкривати його особистість, за зізнанням Мішиної, занадто рано.

Популярне

Схожі статті

Забула про деруни: ці оладки з цвітної капусти готую всі 7 днів на тиждень. Сусідка благає дати рецепт

Неймовірно ніжні оладки з капусти сподобаються абсолютно всім. Смакувати їх можна гарячими, але й холодними також добре, особливо зі сметаною.

Могла б стати Міс Всесвіт! Ангельська зовнішність єдиної онучки Софії Ротару вразила користувачів Мережі

Відома українська співачка Софія Ротару має одного сина, який подарував їй двох онуків. Молодша донька Руслана Євдокименка могла б стати справжньою Міс Всесвіт!

Соковиті котлетки, які просто тануть в роті. Для смачного обіду готую тільки їх: швидко, красиво й апетитно

Котлети - це проста і поширена страва. Жодне застілля без них не обходиться. Сьогодні ми підготували рецепт із секретним інгредієнтом, який зробить котлети дуже соковитими та ніжними, - картоплею.