Дружина Романа Сасанчина розповіла, що стежить за його особистими повідомленнями: “Багато СМС від дівчат”

Кохана переможця вокального змагання "Голос країни" зізналась, що бачила переписки свого чоловіка. Дружина Романа Сасанчина заявила, що йому пише чимало дівчат

Роман Сасанчин – популярний український музикант, який свого часу став переможцем десятого сезону відомого телевізійного проєкту “Голос країни”. Співак одружений з коханою Іванною, яка активно веде особисту сторінку в соціальній мережі Інстаграм. Нещодавно дружина Романа Сасанчина розповіла своїм підписникам про те, що мала доступ до листувань свого чоловіка.

Дружина Романа Сасанчина зізналась, що читала особисті листування свого коханого

Так, в історіях в Інстаграмі дівчина розповіла, що одного разу закохані вирішили влаштувати експеримент та обмінялись особистими акаунтами в соціальних мережах. Таким чином Роман Сасанчин мав доступ до сторінки та всіх листувань своєї дружини, а Іванна навпаки – могла  прочитати та побачити абсолютно все, що є в акаунті її чоловіка.

За зізнанням дружини Романа Сасанчина, вона не змогла проігнорувати нагоду, що їй випала. Іванна розповіла, що не втрималась та вирішила прочитати всі Інтернет-листування свого чоловіка. Кохана популярного українського співака зазначила, що її чоловікові пише чимало прихильниць.

Дружина Романа Сасанчина розповіла, що побачила в особистому акаунті свого чоловіка, коли отримала до нього доступ

Як ви знаєте, сьогодні ми помінялися сторінками. Що ж я зробила в першу чергу? А я знайшла усі смс-ки. Думаю, що ж там у нього відбувається

– розповіла на особистій сторінці дружина Романа Сасанчина.

Більш того, Іванна поділилась подробицями. За зізнанням дівчини, вона перечитала велику кількість повідомлень, в яких шанувальниці та підписниці її коханого зізнаються йому в палких почуттях. Крім того, дружина Сасанчина зазначила, що багато з них навіть натякали на те, що Роман може покинути свою дружину. Так, Іванна зазначила, що чимало жінок вважають, що наявність дружини та дітей не є приводом зберігати подружню вірність.

Втім, можна зробити висновок, що Іванна не сильно турбується про те, що пишуть її чоловікові інші дівчата. Схоже, в сім’ї Романа Сасанчина панує справжня ідилія, а його дружин абсолютно та повністю довіряє своєму обранцю й розуміє, що він їй ніколи не зрадить.