Даша Астаф’єва втікла в гори зі своїм коханим та розповіла кумедну історію: “Хочеш, покажу тобі щось?”

Відома українська співачка все ще тримає в секреті особистість свого таємничого обранця. Втім, прихильникам вдалось дізнатись деякі цікаві деталі про бойфренда Астаф'євої

Відома українська співачка та модель вирішила приділити час для себе та свого коханого. Так, на особистій сторінці в соціальній мережі Інстаграм дівчина повідомила, що вирушила на відпочинок у Карпати. Цікавими історіями з гірського відпочинку артистка ділиться в особистому блозі.

Даша Астаф’єва в Карпатах

Вчора українська знаменитість повідомила своїм шанувальникам, що вперше від початку повномасштабного вторгнення в Україну наважилась вирушити на відпочинок. Місцем відновлення внутрішньої сили артистка обрала не закордонні курорти, а рідні Карпати.

Даша Астаф’єва показала красиві будиночки, в яких зупинилась. Поки артистка записувала Інстаграм-історію, на фоні було чути чоловічий голос. Можна припустити, що це говорив таємничий обранець співачки.

Даша Астафє'ва продемонструвала гірські будиночки, в яких вирішила відпочити разом зі своїм коханим
Даша Астафє’ва продемонструвала гірські будиночки, в яких вирішила відпочити разом зі своїм коханим

Місце, яке ми обрали для відпочинку. Зауважу: першого відпочинку з початку війни!

– зазначила Даша Астаф’єва в описі до відео, на якому з чашкою чаю розповідала про краєвиди Карпат.

Крім того, українська знаменитість опублікувала фотографію, на якій сидить у підвісному кріслі на дерев’яній веранді. На тлі видніються українські гори, а сама Даша Астаф’єва виглядає абсолютно мирно та спокійно. Співачка позувала для фотографії в симпатичній вишитій сорочці – на рукавах та комірі блузки був вишитий візерунок.

Даша Астаф'єва показала, як відпочиває в Карпатах та вразила приголомшливими українськими краєвидами
Даша Астаф’єва показала, як відпочиває в Карпатах та вразила приголомшливими українськими краєвидами

Співачка розповіла про кумедну історію за участі свого коханого

Знаменитість також опублікувала скріншот зі свого Твіттер-акаунту. Там артистка опублікувала допис про кумедну історію за участі свого таємничого бойфренда. За словами Даші Астаф’євої, її обранець вночі запропонував їй показати щось дуже велике та цікаве. Знаменитість, звісно, погодилась – її чоловік повів її на кухню та показав величезний білий гриб, який, ймовірно, знайшов у карпатських лісах.

Відома українська співачка насмішила шанувальників кумедною історією про свого таємничого обранця
Відома українська співачка насмішила шанувальників кумедною історією про свого таємничого обранця

Схожі статті

Рецепт випросила у кухаря в грецькому ресторані. Виходить дуже незвично і смачно: голубці у новому втіленні

Голубці знайомі та звичні всім нам. Здається, ця абсолютно звичайна страва вже нічим не може здивувати. Сьогодні ми підготували рецепт, який покаже голубці з нового, незвичного та пікантного боку.

Сир, який я покладу у великодній кошик: готую сама і дуже просто. Смачнішого для мене взагалі не існує

Сир люблять усі, але найчастіше ми його купуємо, побоюючись готувати самостійно. Виявляється, приготувати його в домашніх умовах досить просто та недовго. Саме такий рецепт ми сьогодні і підготували.

Картопляне пюре смачніше, ніж у ресторані: все завдяки лише одному секретному інгредієнту. Моя імпровізація

Картопляне пюре - найпростіша класична страва. Усі ми добре її знаємо, жодне застілля без неї не обходиться. Сьогодні ми підготували рецепт, який відкриє пюре по-новому, завдяки одному інгредієнту.