Настя Каменських поділилася одкровенням про зміни у своєму житті: 5 років без Олексія Потапенка

П'ять років дружина Потапа Настя Каменських самотня. Вона виступає на сцені без чоловіка після розпаду дуету "Потап і Настя". Цей ювілей співачка вирішила відзначити разом із підписниками свого Інстаграм-акуанту.

Це не перший досвід Насті виступати соло. Ще до знайомства з продюсером Олексієм Потапенком молода співачка записувала треки і знімала кліпи. Щасливий випадок звів її з репером, який підшукував талановиту дівчину для створення дуету. Тоді Настю надзвичайно образило, що потенційний роботодавець почав оглядини ззовні, зацінивши фігуру й груди, а не спів дівчини. Та якось порозумілися.

Настя Каменських та Олексій Потапенко останні місяці проводять разом мало часу
Настя Каменських та Олексій Потапенко 11 років співали дуетом, після чого побралися

Дует Потапенка і Каменських розпочався з пісні “Без любви” і став надзвичайно популярним. Напівжартівливі пісеньки прикрашав ніжний голос брюнетки у брутальний реп голомозого чоловіка. Настав момент, коли автор і продюсер відчув, що його напарниця більше популярна, аніж він сам. Творчі ревнощі вилилися в непорозуміння між учасниками дуету. Вони почали несамовито сваритися. Справа дійшла до того, що на гастролі добиралися окремо і навіть селилися в різних готелях.

Досварилися до весілля

Та від ненависті до кохання всього один крок. Спільна одинадцятирічна діяльність далася взнаки. Між співаками виник службовий роман. Настя була вільна у своїх вчинках, а от на Олексія вдома чекала дружина і син, якого він просто обожнював.

Новина, що дует «Потап і Настя» поставлено на паузу, неабияк приголомшила прихильників гурту. Та зірки заспокоїли: ніхто не збирається полишати шоубізнес. Потап залишиться продюсером Насті Каменських, а чорнявка почне сольну кар’єру під псевдо NK. Відтоді Настя повністю змінила репертуар і стиль й завоювала ще більше аудиторію фанатів, розширивши виступи далеко за межами України. Вона стала надзвичайно популярною в Латинській Америці, підкоривши своїми виступами всі місцеві чарти.

Знаменитості вже не могли один без одного, тому в 2019 році одружилися. Остання співоча п’ятирічка, яку Каменських відзначила днями, для Насті стала доволі успішною. Чекаємо на нові пісні від всенародної улюблениці.

Схожі статті

Рецепт випросила у кухаря в грецькому ресторані. Виходить дуже незвично і смачно: голубці у новому втіленні

Голубці знайомі та звичні всім нам. Здається, ця абсолютно звичайна страва вже нічим не може здивувати. Сьогодні ми підготували рецепт, який покаже голубці з нового, незвичного та пікантного боку.

Сир, який я покладу у великодній кошик: готую сама і дуже просто. Смачнішого для мене взагалі не існує

Сир люблять усі, але найчастіше ми його купуємо, побоюючись готувати самостійно. Виявляється, приготувати його в домашніх умовах досить просто та недовго. Саме такий рецепт ми сьогодні і підготували.

Картопляне пюре смачніше, ніж у ресторані: все завдяки лише одному секретному інгредієнту. Моя імпровізація

Картопляне пюре - найпростіша класична страва. Усі ми добре її знаємо, жодне застілля без неї не обходиться. Сьогодні ми підготували рецепт, який відкриє пюре по-новому, завдяки одному інгредієнту.