Від студента до футболіста і продюсера: як виглядають всі чоловіки Насті Каменських, які були до Потапа

Настя Каменських – одна з найкрасивіших і найбільш бажаних співачок України. У артистки до весілля з Потапом було багато прихильників, однак вона їх ретельно приховувала. З ким крутила роман красуня до заміжжя, читайде далі в матеріалі.

Настя Каменських – не лише одна з найвідоміших, а і одна з найчарівніших співачок України. До того, як вона в 2019 році пішла під вінець зі своїм продюсером і колишнім партнером по сцені Потапом, за її серце боролися десятки чоловіків. Однак Настя мала не багато романів з чоловіками до стосунків з Потапом.

Настя Каменських і Володимир Дятлов

Всі чоловіки Насті Каменських: Володимир Дятлов
Всі чоловіки Насті Каменських: Володимир Дятлов

Володимир Дятлов – єдиний бойфренд Каменських, стосунки з яким вона приховувала. Їхнє кохання зародилося ще в студентські роки. Однак через сімейні обставини Володимир перевівся із київського університету до ВНЗ у Миколаєві, звідки він родом. Спочатку Каменських регулярно приїжджала до нього в місто і вони намагалися будувати стосунки на відстані. Однак саме відстань їх і роз’єднала. Кохання не витримало стосунки на відстані. Вони розійшись у 2009 році, тоді Каменських була вже 3 роки у складі гурту “Потап і Настя”.

Варто відзначити, що Каменських і Дятлова поєднує дуже страшна подія. Співачка їхала в одному авто з Володимиром і його сім’єю. Вони потрапили в жахливу автокатастрофу, в результаті якої померли батько, мати і молодша сестра хлопця. Каменських тоді отримала серйозні травми.

Настя Каменських і Геннадій Вітер

Всі чоловіки Насті Каменських: Геннадій Вітер
Всі чоловіки Насті Каменських: Геннадій Вітер

Довгий час у ЗМІ ходили чутки, що Каменських крутить роман із ведучим Геннадієм Вітром. Їх часто бачили разом і чули, як вони ніжно говорять один з одним. Поговорювали навіть, що вони були заручені, однак їхні стосунки закінчились розставанням.

Настя Каменських і Денис Бойко

Всі чоловіки Насті Каменських: Денис Бойко
Всі чоловіки Насті Каменських: Денис Бойко

Поговорюють, що деякий час Каменських крутила роман із воротарем клубу “Динамо” Денисом Бойко. Однак на той час співачка зовсім не коментувала своє осбисте життя, тому прямого підтвердження цим чуткам немає.

Схожі статті

Чомусь майже ніхто так не готує гречку, а дарма: вдвічі смачніше, ніж всі звикли. Моя вдала імпровізація

Гречка має дуже своєрідний насичений смак і ця крупа "самостійна", але це не значить, що з нею не можна експериментувати. Цей рецепт саме на такий випадок.

Подружка приїхала з Грузії і навчила, як зробити хачапурі за 5 хвилин: без замішування тіста. Вже на досвіді

Приготувати хачапурі можна у найкоротші терміни, якщо взяти листкове тісто та сир сулугуні. Виходить справжня смакота, від якої неможливо відірватися. За 5 хвилин підготуєте, за 15 спечеться.

Борошно, какао і вода. “Божевільний” шоколадний пиріг за копійки без яєць і молока – дуже пухкий і вологий

Цей шоколадний пиріг виходить настільки смачним, що важко повірити, що він пісний і не має у своєму складі ні яєць, ні масла, ні молока. Пиріг виходить пухким, ніжним і не сухим.