Колишня дружина В’ячеслава Узелкова Марина Боржемська розповіла, чому пішла від чоловіка: “З мене досить”

Колишня дружина українського боксера В'ячеслава Узелкова Марина Боржемська розповіла, як змогла впоратися з аб'юзом і піти від чоловіка після довгого шлюбу.

Марина Боржемська і В’ячеслав Узелков були подружжям 19 років, стали батьками сина Роберта і дочки Олівії, здавалися ідеальною парою, але у 2018 році вони заявили про розлучення, яке супроводжувалося гучним скандалом. Прямої причини ніхто з них не назвав, але по багатьом інтерв’ю Марини публіка зрозуміла, що у стосунках Слава був аб’юзером.

Своїм досвідом виходу з таких відносин Боржемська вирішила поділитися з підписниками в Instagram і запустила серію постів, в яких розповідає, як впоратися з аб’юзом:

Головне, що я сказала в той час собі, коли ситуація набула критичної точки кипіння, коли я все ж таки прийняла рішення: “Стоп, з мене досить!”. Марино, ти впораєшся! Вір у себе, у свої можливості. Перший час тобі буде дуже складно. У тебе не буде того життя, що раніше, воно буде інакшим і я впевнена, що воно тобі сподобається

, – написала Марина.

Колишня дружина В'ячеслава Узелкова Марина Боржемська розповіла, чому пішла від чоловіка
Колишня дружина В’ячеслава Узелкова Марина Боржемська розповіла, чому пішла від чоловіка

Вона зізналася, що їй допомогло розуміння того, що життя зміниться повністю, доведеться прилаштовуватися до інших умов, комфорту, але все це буде вже її власний особистий простір. Доведеться багато працювати, менше спати, самій розвозити дітей по гуртках і в школу, заробляти ще більше, щоб задовольнити усі потреби. Важливо в такі періоди не нехтувати людьми, які хочуть допомогти і не соромитися попросити допомоги. Також дітям обов’язково треба пояснити, що їх чекає після таких змін в родині:

Потрібно побудувати нові стосунки з дітьми та дати їм розуміння ситуації та того, що перший час на нас чекає (повірте, їм не потрібно багато говорити про те, хто та скільки для них робить, вони самі все згодом побачать і зрозуміють)

Колишня дружина Узелкова відмітили, що жінкам в подібних ситуаціях потрібно навчитися вчасно ставити крапку і не триматися за те, що вже неможливо втримати:

Так – боляче, так – шкода, так – нестерпно, так – зруйновано. А як знайти себе та сили? Якщо ти постійно шукаєш відповіді і не береш на себе відповідальність зробити дію та прийняти рішення. Я можу на цю тему багато чого сказати та проаналізувати. Але що я для себе винесла – що завжди є вихід. Головне, знайти двері на вихід, щоб відчинити

, – поділилася Боржемська.

Популярне

Схожі статті

Як виглядає і чим займається 24-річний син Ірини Білик: весь в татуюваннях і з довгим волоссям (Фото)

Старший син відомої української співачки Ірини Білик Гліб виріс таким же творчим і харизматичним, як і його зіркова мама. При цьому хлопець уникає надмірної публічності.

Царські хороми! Тіна Кароль навіть не намагається приховати свій розкішний 3-поверховий особняк (ФОТО)

Відома українська співачка Тіна Кароль живе у будинку, який свого часу їй подарував покійний чоловік Євген Огір. Як виглядають хороми артистки, в яких вона навела лад?

Готую 10 років, і всім подобається. Ця вечеря ніколи не набридає: картопляні биточки з цибулею і шпротами

Биточки - це універсальна ситна та смачна страва на будь-яку пору дня. Вона сподобається як дорослим, так і дітям і буде доречною на будь-якому столі. Саме такий рецепт ми сьогодні й підготували.