Махідевран з “Величного століття”: Анастасія Арестович виглядає як турецька акторка – фанати помітили схожість

Нині Анастасія Арестович стала не менш відома та популярна, ніж її зірковий чоловік. Прихильники звернули увагу на схожість українки з турецькою акторкою

Дружина відомого українського політичного та громадського діяча пов’язала своє життя з психологією. Так, на особистій сторінці в соціальній мережі Інстаграм Анастасія Арестович час від часу ділиться думками та новинами про свою професійну діяльність. Цього разу знаменитість опублікувала допис-знайомство зі своєю командою, проте центром уваги користувачів соцмережі стала схожість Анастасії з турецькою акторкою Асіє Нур Феттахоглу, яка зіграла у “Величному столітті” Махідевран Султан.

Анастасію Арестович порівняли з Махідевран

До опублікованого допису про свою команду Анастасія додала фотографію, на якій дійсно схожа на Асіє Нур Феттахоглу. Про це у коментарях зазначила її підписниця, а інші користувачі мережі погодились, поставивши вподобання.

Анастасія Арестович вразила шанувальників схожістю на Махідевран Султан з “Величного століття”

Варто зазначити, що дружина Олексія Арестовича й дійсно чимось схожа на Асіє Нур Феттахоглу. Більш того, для нової фотографії жінка обрала настільки вдалий ракурс, що стала ледве не копією турецької акторки.

Асіє Нур Феттахоглу й Анастасія Арестович схожі на сестер
Асіє Нур Феттахоглу й Анастасія Арестович схожі на сестер

Окрім компліментів та коментарів про те, що Анастасія Арестович схожа на Махідевран Султан, під новим дописом було чимало запитань про те, чому дружина Олексія Арестовича публікується не українською мовою. Так, на це запитання знаменитість відповіла в новому інтерв’ю для Анни Олицької.

Якщо говорити саме про мене, то я зараз використовую [українську та російську мови – ред.] 50/50. Оскільки це моє перше в житті інтерв’ю, то, мабуть, мені комфортніше говорити російською мовою, адже я з народження говорю цією мовою, цією мовою говорили зі мною мої батьки, я не планую переходити виключно на українську мову

– зазначила Анастасія Арестович і додала, що вона захоплюється людьми, які все-таки розмовляють виключно рідною мовою.

Крім того, зазначила дружина Олексія Арестовича, особисто вона не вважає, що російська – мова агресора. У світогляді Анастасія мова належить виключно їй. Проте, коли вона перебувала за кордоном, то користувалась українською, адже лише так було можливо відрізнити “своїх”.

Популярне

Схожі статті

Ніжні та дуже м’які: секретний рецепт млинців з 2 інгредієнтів – дуже легко запам’ятати. Ніколи не рвуться

Млинці знайомі всім нам із дитинства. Це дуже простий і смачний варіант на сніданок, обід, вечерю або просто перекус. Але що, якщо зробити їх ще простішими? Саме такий рецепт ми сьогодні підготували.

Смачний рецепт сніданку з лаваша, який готується всього за 15 хвилин: встигаю зранку цілу гору зробити

Зранку часто не вистачає часу, щоб приготувати сніданок. Через це часом доводиться нехтувати ним і чекати обіду. Сьогодні ми підготували простий і швидкий рецепт, який позбавить вас цієї проблеми.

Цей десерт йде за вечір. Неможливо втриматися від ще одного шматочка: медовик із вершково-сметанним кремом

Медовик знайомий усім і давно є одним із головних домашніх десертів. Сьогодні ми підготували рецепт, який додасть у нього ніжності та легкості, а все завдяки особливому вершково-сметанному крему.