Репяхова похизувалася піснею, яку їй присвятив Віктор Павлік: для трьох попередніх дружин такого не робив

Відомий український співак Віктор Павлік представив публіці свою нову пісню. Артист присвятив нову роботу своїй молодій дружині Катерині Репяховій.

Віктор Павлік одружився вчетверте у 2020 році. Обраницею артиста стала Катя Репяхова, яка молодша за Павліка на 28 років. Дівчина працювала концертним директором артиста і з часом їхні робочі стосунки переросли в романтичні.

Зараз Віктор і Катя щасливі в шлюбі вже 2 роки та виховують спільного сина Михайлика, якому влітку виповнився рік. Подружжя запевняють, що різниця у віці не є для них перепоною і вони абсолютно щасливі разом. Репяхову не бентежить і той факт, що Віктор Франкович має за спиною 3 шлюби, дорослих дітей та онуків.

Підписники стурбовані виглядом сина Павліка
Репяхова похизувалася піснею, яку їй присвятив Віктор Павлік

Незважаючи на те, що після одруження Катю Репяхову почали засуджувати і обговорювати в Мережі, дівчина продовжує активно вести свій Інстаграм-блог і розповідати підписникам про сімейне життя з Павліком та про своє  материнство.

Нещодавно Катя Репяхова похвалилась піснею, яку Віктор Павлік написав для неї. Як виявилось, ця пісня повинна була вийти набагато раніше, однак планам завадила війна в Україні. Катя зізналася, що кліп на пісню був відзнятий 22 лютого.

Ця пісня присвячена всім українським дружинам. На нас з вами тримається цей світ.

Але нехай наші чоловіки завжди будуть нашою опорою і завжди будуть з нами

, – написала Репяхова у своєму Інстаграм-блозі.

Варто відзначити, що пісня вийшла дуже щирою, а кліп до неї неймовірно зворушливий. Це відмітили і користувачі Мережі.

Ось, що написали фоловери:

  • “Як гарно і чуттєво”;
  • “Дуже гарна та ніжна пісня”;
  • “Пісня просто неймовірна. Дуже ніжна і чуттєва!”;
  • “Просто вау. Пісня в саме серденько”.
  • “Гармонійна сімейна пісня. Божих благословінь вашій класній родині!”.

Нагадаємо, нещодавно Катя Репяхова заявила, що на одній дитині вони з Віктором Франковичем зупинятися не будуть. Дівчина мріє мати ще й донечку, тож вже планує з Павліком майбутнє поповнення.

Схожі статті

Із цим рецептом діти полюбили запіканку. Тепер доводиться готувати подвійні порції: шоколадно-сирна смакота

Усім знайома сирна запіканка. Багато хто любить її, але діти часто не сприймають цей смак. Це легко виправити, зробивши запіканку наполовину шоколадною. Саме такий рецепт ми сьогодні підготували.

Чудова альтернатива пиріжкам, а готуються набагато простіше: закусочні кекси з яйцем і цибулею обожнюють усі

Звісно, це може звучати доволі дивно, втім приготувати солоні кекси з цибулю та яйцем – найкраще ваше рішення. Така незвичайна закуска точно вразить вас.

В класичний вінегрет додала цікавий інгредієнт і перетворила його на новий салат: пікантний смак з родзинкою

Всі полюблять класичний варіант вінегрету з буряком та маринованими огірками. Але якщо додати до звичного рецепту новий інгредієнт, завдяки якому звична для нас страва вибухне новими фарбами смаку?