Актори “Дизель Шоу”, які зіграли весілля чи крутили романи: Вікторія Булітко, Олександр Бережок та інші

Прихильники дуже уважно стежать за особистим життям своїх кумирів. Пропонуємо пригадати найкрасивіші пари гумористичного проєкту "Дизель Шоу" разом

Один із найвідоміших гумористичних телепроєктів України “Дизель Шоу” народив чимало красивих пар. Хоча закохані артисти лише на сцені, від цього їхні “стосунки” не стають менш романтичними. Поза сценою в кожного з цих акторів є своє особисте життя, сім’ї, кохані та навіть діти. Втім, коли вони з’являються разом на сцені, кожен глядач знає, що зараз побачить надзвичайно життєвий номер про подружній побут.

Вікторія Булітко та Євген Сморигін

Ця пара, певно, є однією з найвідоміших серед усіх інших претендентів на звання “Сценічне подружжя року”. Вікторія Булітко та Євген Сморигін неодноразово зізнавались, що в реальному житті їх пов’язує міцна дружба.

Вікторію Булітко та Євгена Сморигіна часто помилково вважають парою, втім у реальному житті вони лише друзі
Вікторію Булітко та Євгена Сморигіна часто помилково вважають парою, втім у реальному житті вони лише друзі

Артисти познайомились задовго до того, як їх почали сприймати “парою”. Більш того, за зізнанням Булітко, саме завдяки влучній пораді Сморигіна вона свого часу потрапила до команди “Дизель Шоу”.

У реальному житті в Євгена Сморигіна є дружина, з якою він виховує дітлахів. Вікторія Булітко також не самотня. Хоча вона ще не розкривала особистості свого обранця, акторка зізнавалась, що її серце зайняте.

Яна Глущенко та Олександр Бережок

Знаменитості часто грають на сцені закохану пару. В репертуарі Олександра та Яни чимало номерів про кумедні, втім дуже життєві ситуації, що точно траплялись з кожним подружжям принаймні раз. Проте, як би гармонійно артисти не виглядали в парі, насправді вони лише друзі.

Бережок та Глущенко часто з’являються на сцені “Дизель Шоу”

Олександр Бережок давно й щасливо одружений. Яна Глущенко також не “холостячка”, адже гумористичний телепроєкт звів її з майбутнім чоловіком. Вони зіграли тихе та невелике весілля й почали подружнє життя.

Єгор Крутоголов і Вікторія Булітко

Головний натхненник “Дизель Шоу” та дюймовочка теж доволі часто тішать глядачів своїми виступами. Єгор Крутоголов особливо цікаво виглядає поруч із Вікторією Булітко. Мужній та здоровий актор ідеально доповнює тендітну та мініатюрну актрису.

Вікторія Булітко та Єгор Крутоголов грають подружню пару
Вікторія Булітко та Єгор Крутоголов грають подружню пару

У реальному житті Єгор Крутоголов перебуває в шлюбі з Катериною. Закохані одружились 2006 року й з того моменту не розлучаються.

Схожі статті

Без духовки та без випічки: дуже смачний торт “Білі ночі”. Люблю його за ніжність і простоту приготування

Шикарний торт можна приготувати навіть без замішування тіста та вмикання духовки. Ніхто ніколи не здогадається, що ви зробили його з печива, витративши не більше 15 хвилин часу.

Позитив потрапив у лікарню та назвав причину, якою виявилася екс-колега Дорофєєва: не один Дантес страждав

Олексій Завгородній показався на лікарняному ліжку під крапельницею. Відомий музикант розповів про своє самопочуття прихильникам в Instagram.

Дізналася рецепт від бабусі. Тепер завжди готую тільки так: рецепт мініатюрних пиріжків із сосисками

Коли залишається небагато тіста, а ще хочеться пиріжків і з цибулею, і з картоплею, та й із сосисками теж, згадайте цей рецепт. Мініатюрні пиріжки одразу з усім сподобаються вам із першої спроби.