Ані Лорак стучить по дну: в мережі з’явилася новорічна афіша зрадниці

Скандально відома співачка вкотре зганьбилась перед публікою. Тепер темою обговорень стала афіша новорічного концерту, в якому братиме участь Ані Лорак

Колись відома та шанована українська співачка збирала чималі концерти, на які публіка приходила з задоволенням та підспівувала пісням артистки. Втім, Ані Лорак вдалось ледве не миттєво зіпсувати все, до чого вона прагнула багато років. Так, нині Кароліна відома тим, що з радістю виступає для російської аудиторії, доки в її рідній країні триває війна.

Афіша новорічного концерту розбурхала мережу

Причиною невдоволення публіки цього разу стала опублікована афіша російського новорічного концерту “Жара”, на якій Ані Лорак виступатиме хедлайнером. Іноді може здаватись, що колись популярна співачка живе у своєму уявному всесвіті, в якому немає війни та горя, адже так майстерно ігнорувати події, що тривають в Україні, можуть лише люди, які про них ніколи в житті не чули.

Афіша концерту “Жара”, який відбудеться напередодні Нового 2023 року

На фанатській сторінці Ані Лорак у соціальній мережі Інстаграм повідомили, що 10 грудня артистка виступить в Підмосков’ї. У коментарях до нової публікації відбулась гаряча дискусія та обговорення Кароліни.

  • “А їй громадянство не тисне взагалі? Треба її його позбавити”;
  • “Боже, що у неї взагалі в макітрі відбувається? Огидно…”;
  • “Хто слухає цю бездарність?”;
  • “Ефект перевзування вражає… Не вийшло в Європі, то хоч на росії виступить…”;

Ані Лорак на відпочинку в Іспанії

Нагадаємо, що раніше Ані Лорак засудили за те, що вона вирушила на відпочинок до сонячної Іспанії. Основною причиною скандалу став той факт, що за кордон артистка вирушила з українським паспортом, адже в’їзд до Іспанії з російським громадянством неможливий. Чимало українців наполягають на тому, що Ані Лорак давно час позбути українського громадянства, адже співачка давно зробила свій вибір.

Так, на опублікованих у мережі фотографіях Ані Лорак позує разом зі своєю донькою Софією в одному з іспанським містечок. Дівчинка усміхається разом зі своєю скандально відомою мамою, а обидві одягнені в джинсові образи. Втім, у коментарях підписники артистки не зрозуміли причин для радості.

Схожі статті

Василь Вірастюк пригадав, як зрадив колишню та зізнався, якими є його нові стосунки: у подробицях і деталях

Василь Вірастюк, стронгмен та народний депутат нещодавно викликав хвилю обговорень серед шанувальників, поділившись відвертою інформацією про своє особисте життя.

Дуже просто та смачно на сковороді. Ці правильні чебуреки з м’ясом сім’я з’їдає ще гарячими, і за один вечір

Кожен із нас хоча б раз у житті куштував чебуреки. Комусь вони не припали до смаку, а хтось любить і регулярно їх купує. Сьогодні ми підготували смачний рецепт соковитих домашніх чебуреків із м'ясом.

Простенькі слойки з різними начинками – ходовий рецепт нашої сім’ї: готую дітям у школу й чоловіку на роботу

Такі смачні й прості у приготуванні слойки стануть ідеальним перекусом, які з собою можуть взяти всі члени родини – діти до школи, а дорослі на роботу.