Дружина Григорія Решетніка розповіла, що сталося з їхнім маленьким сином: “Почало сіпатись око”

Дружина відомого українського телеведучого розповіла про неприємну ситуацію, яка трапилась з їхнім середнім сином. Дмитру Решетніку довелось би їхати до лікаря, якби не зіркова мати

Відомий український телеведучий перебуває у шлюбі зі своєю коханою Христиною Решетнік. Закохані виховують трьох дітей – синів Івана, Дмитра й Олександра. З другою дитиною подружжя нещодавно трапилась неприємна пригода, втім Христина вчасно вжила заходів і все завершилось хепі-ендом.

Дмитро Решетнік ледве не потрапив до лікарні

На своїй особистій сторінці в соціальній мережі Інстаграм зіркова дружина розповіла підписникам про пригоду, що трапилась з її сином. Так, за словами дружини українського телеведучого, їхній Дмитро грався з кришталиком, зробленим із пластмаси. В якийсь момент дитина вирішила запхнути маленький камінець собі в ніс – дістати самостійно його хлопчик уже не зміг.

По допомогу Дмитро звернувся до мами. Христина Решетнік почала спокійно діставати сторонній предмет з носа свого сина та попросила його не плакати та не гомоніти, аби кришталик не залетів ще далі й не довелось їхати до лікаря. Знаменитість зізнається, що у цей момент вона була дуже спокійною, адже не мала права нервувати – тоді б її приклад наслідував син і, аби дістати камінчик з носа, їм довелось звертатись по допомогу до спеціаліста.

Христина Решетнік розповіла, що її син ледве не потрапив до лікарні
Христина Решетнік розповіла, що її син ледве не потрапив до лікарні

Коли це сталося, я була спокійна, як удав. Сказала Дімулі, що нічого страшного. Зараз все зробимо

– прокоментувала дружина ведучого.

Христина Решетнік розповіла, як їй вдалось дістати пластмасовий камінь з носа свого сина. За словами дружини українського телеведучого, вона притиснула ніс Дмитра у місці, що ближче до очей, і обережно пальцями притискала сторонній предмет, доки він не випав через ніздрю. Після того, як “операція” з урятування Дмитрика була проведена, хлопець почав плакати від шоку. Втім, зізналась Христина Решетнік, пізніше хлопець заявив: ця ситуація буде йому наукою на все життя.

Сама зіркова мати розповіла, що після того, як все добре завершилось, вона відійшла від шоку й помітила, що в неї сіпається око. Христина Решетнік зазначила, що з дітьми ніколи неможливо розслабитись, проте вона рада, що інцидент завершився хепі-ендом.

Схожі статті

Його вже печуть усі мої подруги. Мій ходовий пиріг з буряка: весь секрет у тісті – воно як пух м’яке

М'який, вологий, майже як торт – саме таким виходить шоколадний пиріг за цим рецептом. Ніхто не здогадається, з чого він готується, адже в основі тіста є нестандартний інгредієнт.

Неймовірно соковита рулька в рукаві: взяла свинину, часник і спеції. Домашня ковбаса тепер на другому місці

Свиняча рулька чудово доповнить ваш арсенал рецептів. Запікається ця смакота в рукаві з часником і улюбленими спеціями, а виходить мега соковитою та апетитною.

Святковий салат “Сукня нареченої”: в радянських столових він був найдорожчим. Нереальна смакота по-простому

Святковий салат "Сукня нареченої" закохає в себе з першого шматочка. Він простий у приготуванні, недорогий в плані інгредієнтів, але дуже смачний і підійде для будь-якого застілля.