Дружина Григорія Решетніка розповіла, що сталося з їхнім маленьким сином: “Почало сіпатись око”

Дружина відомого українського телеведучого розповіла про неприємну ситуацію, яка трапилась з їхнім середнім сином. Дмитру Решетніку довелось би їхати до лікаря, якби не зіркова мати

Відомий український телеведучий перебуває у шлюбі зі своєю коханою Христиною Решетнік. Закохані виховують трьох дітей – синів Івана, Дмитра й Олександра. З другою дитиною подружжя нещодавно трапилась неприємна пригода, втім Христина вчасно вжила заходів і все завершилось хепі-ендом.

Дмитро Решетнік ледве не потрапив до лікарні

На своїй особистій сторінці в соціальній мережі Інстаграм зіркова дружина розповіла підписникам про пригоду, що трапилась з її сином. Так, за словами дружини українського телеведучого, їхній Дмитро грався з кришталиком, зробленим із пластмаси. В якийсь момент дитина вирішила запхнути маленький камінець собі в ніс – дістати самостійно його хлопчик уже не зміг.

По допомогу Дмитро звернувся до мами. Христина Решетнік почала спокійно діставати сторонній предмет з носа свого сина та попросила його не плакати та не гомоніти, аби кришталик не залетів ще далі й не довелось їхати до лікаря. Знаменитість зізнається, що у цей момент вона була дуже спокійною, адже не мала права нервувати – тоді б її приклад наслідував син і, аби дістати камінчик з носа, їм довелось звертатись по допомогу до спеціаліста.

Христина Решетнік розповіла, що її син ледве не потрапив до лікарні

Коли це сталося, я була спокійна, як удав. Сказала Дімулі, що нічого страшного. Зараз все зробимо

– прокоментувала дружина ведучого.

Христина Решетнік розповіла, як їй вдалось дістати пластмасовий камінь з носа свого сина. За словами дружини українського телеведучого, вона притиснула ніс Дмитра у місці, що ближче до очей, і обережно пальцями притискала сторонній предмет, доки він не випав через ніздрю. Після того, як “операція” з урятування Дмитрика була проведена, хлопець почав плакати від шоку. Втім, зізналась Христина Решетнік, пізніше хлопець заявив: ця ситуація буде йому наукою на все життя.

Сама зіркова мати розповіла, що після того, як все добре завершилось, вона відійшла від шоку й помітила, що в неї сіпається око. Христина Решетнік зазначила, що з дітьми ніколи неможливо розслабитись, проте вона рада, що інцидент завершився хепі-ендом.