“Розбите серце”: Віра Брежнєва після чуток про розлучення з Меладзе зробила драматичну заяву

Відома українська співачка вперше заговорила після новин про розлучення з продюсером Костянтином Меладзе. Артистка розповіла про розбите серце та сум

Не так давно в мережі почали говорити про ймовірне розлучення Віри Брежнєвої та Костянтина Меладзе. Колишні закохані прожили разом 7 років, втім цьогоріч, схоже, вирішили розлучитись. Офіційно рішення не коментувала ні українська співачка, ні продюсер. Проте, від лютого на особистих сторінках знаменитостей не з’являлось ні одної спільної фотографії.

Втім, нещодавно Віра Брежнєва заговорила про розбите серце та поганий моральний стан на особистій сторінці в Інстаграмі. Більш того, в особистому блозі зірки постійно можна знайти дописи чи Історії про тугу за минулим та розпач. Нині українська співачка готується до концерту, що відбудеться в Ризі у грудні цього року. В процесі підготовки до майбутнього виступу артистка зізналась, що їй ледве вдається зібрати своє розбите серце.

На сторінці співачки з’явилось чуттєве виконання пісні, якою артистка планує відкривати майбутній ризький концерт. У тексті Віра Брежнєва згадує про уламки розбитого серця, які потроху збираються в одне ціле.

Все потихеньку збирається, складається, як пазл. Збирається з уламків розбите серце. Тихо-тихо падає світло. Світло ззовні й в мені світло. Тихо-тихо без новин. Мені так треба з кимось поговорити

– йдеться в тексті пісні.

Віра Брежнєва і Костянтин Меладзе
Віра Брежнєва і Костянтин Меладзе

Такі зізнання сильно сколихнули публіку та змусили шанувальників співачки перейматись через її моральний стан. Так, схоже, що артистка важко переживає розставання зі своїм коханим.

Що відомо про розлучення Віри Брежнєвої та Костянтина Меладзе?

Чітких коментарів про розрив не давала ні одна зі сторін так званого конфлікту. Так, вперше в мережі заговорили про зіркове розлучення ще влітку. Пізніше Костянтин Меладзе дав неоднозначний коментар про розрив, втім – не про свій. Артист зазначив, що він колись знайшов своє єдину та зараз дуже переживає за друзів, які розлучаються.

Віра Брежнєва спокійно продовжує кар’єру й навіть не натякає на проблеми в шлюбі. Важко сказати, що творчість зірки наповнена радістю та позитивом, проте й зазначати, що меланхолійний настрій артистки викликаний розлученням – не можна.

Багато шанувальників припускають, що Костянтин Меладзе та Віра Брежнєва могли розлучитись через розбіжність політичних поглядів. Поки співачка виступає проти повномасштабної війни, продюсер продовжує мовчати.

Схожі статті

У тонкий млинець загортаю соковите м’ясо: фірмовий рецепт моєї мами. Українські бендерики на святковий стіл

Ароматні бендерики у вигляді трикутників сподобаються абсолютно всім, адже виходять нереально смачними. Спробуйте приготувати тонкі млинці з соковитою начинкою!

Величезний лайк цій вечері 2 в 1: куряча печінка з оригінально запеченою картоплею. Готую для всієї родини

Кулінари стверджують, що страва з печінкою, приготована за цим рецептом, має повне право називатися теплим салатом, а картопля, запечена у такий спосіб — це повноцінний гарнір.

Розкішний трюфельний торт без коржів: замішала і відправила в духовку – все просто! Моя вдала імпровізація

Пропонуємо ідеальний трюфельний торт без заморочок, який буде до вподоби всім поціновувачам шоколаду. Такий десерт чудово пасуватиме для сімейного чаювання.