“Дуже символічно”: фанати не впізнали Руслану в екстравагантному костюмі – постаріла чи переборщила з гримом?

Відома українська співачка обрала незвичайний образ для виступу в телешоу "Маска". Телеглядачі не впізнали артистку в екстравагантному костюмі жовтого кольору

Відома українська співачка та улюблениця тисяч українців взяла участь в телешоу “Маска”, яке знімається в Литві. Так, після третього випуску зірка вибула з телепроєкту та всім стало відомо, хто ховався за одним із найнезвичайніших костюмів на шоу. Артистка виступала в образі Сонця, а символізувало воно, за її словами, Україну.

Руслана розповіла, що вона довго роздумувала над тим, чи варто погоджуватись на знімання в розважальному шоу. Так, за зізнанням співачки, вона не усвідомлювала до кінця, як це виглядатиме, адже в Україні й досі триває війна. Втім, пізніше артистка зрозуміла, що знімання в закордонному телепроєкті – це зайвий шанс нагадати всьому світу, що в Україні триває кровопролитна війна, яку потрібно зупинити.

Руслана на телешоу “Маска”

Українська співачка взяла участь в литовському варіанті популярного шоу в образі Сонця. Артистка розповіла, що її костюм символізував рідну країну, яка нині бореться за шанс жити щасливо, виборює своє світле майбутнє.

Своєю участю я прагнула наголосити, що Україна – це країна сонця. Ми боремося за сонце!

– прокоментувала зірка.

Руслана обрала цікавий та символічний образ для участі в литовському шоу
Руслана обрала цікавий та символічний образ для участі в литовському шоу

У костюмі впізнати Руслану було неможливо, адже артистка дуже добре замаскувалась. Варто зазначити, що співачка виглядає прекрасно – здається, знаменитості вдалось знайти секрет вічної молодості, адже наступного року вона святкує 50-річний ювілей, а на свій вік зовсім не виглядає.

На жаль, розповіла артистка, вона вибула всього лиш після третього випуску литовського телепроєкту “Маска”, втім вона вдячна кожному, хто підтримував її на цьому шляху. Крім того, артистка висловила окрему вдячність організаторам і творцям шоу, адже вони пообіцяли попри все відправити гроші на благодійність для України.

Руслана зазначила, що гроші будуть направлені на пластичні операції для українських військових, які постраждали внаслідок бойових дій. Артистка зазначила, що вбачає у такому рішенні символізм, адже шоу “Маска” подарує обличчя тим, хто його втратив через війну в Україні.

Схожі статті

Домашні рогалики з густим повидлом готую за рецептом із маминого записника: таких в магазині не купити

Ароматні та смачні рогалики з повидлом приготувати зовсім нескладно, головне — це знайти правильний рецепт, про який ми сьогодні вам розповімо.

Цей рецепт просто знахідка! Мінімум продуктів і часу: найніжніший фруктовий зефір в домашніх умовах за 5 хв

Рецепт цих пружних зефірок до банального простий, а ваші діти будуть просто в захваті від цього смачного десерту. Для його приготування вам знадобиться всього 2 основних інгредієнта.

Беру солоні огірки і готую геніальний салат! Смачний рецепт з простих продуктів до посту і не тільки

Цей салат з солоними огірками виходить не лишем смачним і соковитим, а й ситним і поживним. Його можна готувати в піст і на кожен день. Рецепт дуже бюджетний.