“Чоловіки приходять і йдуть, а батьки – це вічне”: Аліна Гросу порадувала фанів рідкісним фото з мамою і татом

Відома українська співачка після останніх новин про ймовірний розрив зі своїм коханим сховала обручку за татовим плечем і вирушила "зализувати рани" до батьківського дому

Українську співачку Аліну Гросу не можна назвати особливо активної у соціальних мережах, але іноді знаменитість тішить своїх шанувальників новими дописами. Цього разу знаменитість поділилась кадрами з батьківського дому – співачка вирішила навістити своїх батьків та показала рідкісні фотографії разом з мамою і татом.

Аліна Гросу сховала обручку за татовим плечем

На особистій сторінці в Інстаграм українська артистка опублікувала милий кадр зі своїми батьками, а в описі до нового допису залишила невеликий вірш присвячений мамі й тату.

Коли батьки з тобою в такий час – безцінно. Ця мить обійм вмить зцілює серця.. В найщасливішу цю намріяну хвилину. Не марно я живу своє життя

– прокоментувала свій новий допис українська співачка.

Аліна Гросу зі своїми батьками
Аліна Гросу зі своїми батьками

Якщо в попередніх публікаціях українська знаменитість ніби показово демонструвала свою обручку на безіменному пальці, то на новій фотографії Аліна Гросу розмістила руку на татовому плечі так, що каблучки й зовсім не видно. У коментарях до нового допису підписники та шанувальники артистки не лише засипали сімейство компліментами, але й зазначили, що Аліні Гросу не варто перейматись через ймовірно розлуку з Романом Полянським.

  • “Так це правда! Я теж змогла в цьому сама переконатися, ти потрібен тільки батькам, вони завжди поруч у страшні для нас часи”;
  • “Алінка, щаслива усіх вас бачити, нехай все буде добре!”;
  • “Бажаю вам усім бути здоровенькими, та процвітати! Чекаємо нових пісень та відео!”;
  • “Це точно! Чоловіки, що приходять та йдуть, а батьки назавжди”;
Шанувальники зазначили, що чоловіки – справа тимчасова, а ось батьки мають завжди стояти на першому місці
Шанувальники зазначили, що чоловіки – справа тимчасова, а ось батьки мають завжди стояти на першому місці

Що відомо про розлучення Аліни Гросу та Романа Полянського?

Нагадаємо, що про ймовірний розрив української співачки з російським актором говорять доволі давно. Так, телеведучий Слава Дьомін висловився стосовно можливого розлучення та зазначив, що серед шанувальників ходить поголос про розлуку. Причиною запідозрити неладне став той факт, що сторінка Романа Полянського закрита, а Аліна Гросу довгий час не викладала спільних кадрів зі своїм коханим.

Втім, залишається сподіватись, що в особистому житті української співачки насправді все добре.

Схожі статті

Довго шукала саме цей рецепт! Повітряні пончики на молоці: тісто як пух і не вбирає олію – ну дуже смачно

Пухкі, ніжні і м'які пончики щедро присипані цукровою пудрою – що може бути смачнішим?! До вашої уваги класичний рецепт найсмачніших пончиків.

Користуюся тільки цим рецептом. Діти вимагають, щоб готувала частіше: смачне горіхово-шоколадне печиво

Для затишного і теплого вечора обов'язково потрібен кухоль ароматного чаю. А який же чай без печива? Сьогодні ми підготували рецепт хрусткого горіхово-шоколадного печива, яке припаде до смаку одразу.

Готую на замовлення вже багато років, сусіди заздрять! Дуже смачні і ефектні бісквітні тістечка “Ніжність”

Бісквітні тістечка за цим рецептом виходять смачнішими за будь-який торт. Легкий, невагомий і нереально смачний – саме таким виходить десерт за цим рецептом.