В 2019 році одружився на Олександрі Кучеренко, а в 2020 сталося перше поповнення: кого няньчить Дмитро Комаров

Відомий український телеведучий Дмитро Комаров, який веде програму "Світ навиворіт", одружений і має кого няньчити. Його родина поступово збільшується.

До 2019 року Дмитро Комаров був одним зі списку найбажаніших чоловіків України, тому що холостяк, відомий, успішний, молодий і красивий. Але надії прихильниць розбилися, коли він повідомив про весілля з переможницею конкурсу краси “Міс Україна” Олександрою Кучеренко. Вони були парою в шоу “Танці з зірками” і вже тоді їм пророкували романтичні стосунки, які вони вдало приховували і навіть весілля зіграли в таємниці від преси.

З ким няньчиться телеведучий Діма Комаров після весілля з Сашею Кучеренко

В 2020 році в сім’ї Дмитра Комарова сталося довгоочікувана радість – народився малюк, але не у нього особисто з дружиною, а у його рідної молодшої сестри Ангеліни, яка зробила його дядьком і подарувала племінницю.

А нещодавно в листопаді 2022 року у ведучого шоу “Світ навиворіт” народився ще один племінник. З коханою дружиною Олександрою вони обидва рази зустрічали молоду матусю з новонародженими на виписці з пологового будинку.

З ким няньчиться телеведучий Діма Комаров після весілля з Сашею Кучеренко

Зірка телебачення любить дітей і щасливий, що має змогу бути дядьком для малих. Про своїх майбутніх дітей він теж замислюється і одного разу розповідав, яких принципів виховання планує дотримуватися, коли стане татом.

Як зізнався Дмитро, він хоче, щоб його майбутній спадкоємець самостійно вирішував, що його цікавить, ким хоче бути в житті, від себе як від батька збирається дати йому максимальні можливості для того, щоб допомогти досягти цілей – освіту і хороші умови для правильного розвитку як особистості.

З ким няньчиться телеведучий Діма Комаров після весілля з Сашею Кучеренко

У дружини Дмитра Комарова Олександри Кучеренко теж немає дітей поки що, і шлюб з телеведучим для неї перший. Пару називають однією з найкрасивіших і найміцніших в українському шоу-бізнесі, але як показує  досвід не можна бути ні в чому впевненими, адже така міцна пара як Дантес і Дорофєєва у 2022 році розійшлися.