38-річна Олена Філонова, зірка Нового каналу, що різко схудла, розляглася в листопаді на землі

Олена Філонова вирішила осінньої днини трішки розслабитися. Але зробила це дещо не ординарно.

38-річна ведуча вбралася в білосніжний халат, розстелила ковдру просто на землі, покидала подушки і зробила кілька заманливих селфі. Здалеку навіть видається, що журналістка вбрана у пишну весільну сукню. Релакс ще той, якщо зважити що надворі середина листопада. Філонова похвалилася перед підписниками, що нині відпочиває в шикарному готелі з сауною і трьома санвузлами.

Олена Філонова у білому виглядає нареченою

Шанувальники Олени відзначили, що вона має ідеальний вигляд. Дехто назвав її уособленням жіночності, хтось повважав гарнюнею. Знайшлися й такі, що позаздрили:

“Хоч хтось відпочиває під час війни…”

Секрети гарного вигляду Філонової

Ще б пак, адже телевізійниця з Нового каналу нещодавно позбулася аж 12 сантиметрів на животі. І це всього за 21 день. Блогерка з задоволенням розповіла деталі цієї непростої справи, щоб кожен міг спробувати й собі покращити фігуру. Результати просто разючі. Талія у теледіви була 79 см, а стала 73, стегна зі 108 см зменшилися до 103 см, а з живота взагалі зникло цілих 12 см. А ще мінус 5 кг.

Найперше вона звернулася до лікаря й зробила чистку організму. Потім переглянула систему харчування, повністю виключивши солодкі продукти. Хліб вживала, але віддала перевагу спеченому з рисового чи кукурудзяного борошна. Подібне дозволяла собі виключно під час сніданку.

Без спортивних навантажень ніяк. Філонова порадила кожному обрати будь-яке заняття в спортзалі, але вправи робити не ті, що нарощують м’язи, а які дозволяють схуднути. А от аквааеробіка корисна всім без винятку.

Від обгортання плівкою Олена порадила відмовитися, а от з водоростями чи медом подібна процедура буде корисною. Можна застосовувати щітку для масажу під час прийняття душу, після чого змастити проблемні місця антицелюлітною олією.