Дружина Влада Ями Ліліана дочекалася запрошення на роботу в Америці: “Нарешті улюблена атмосфера”

Раніше подружжя Ям перечікувало в теплій частині Америки українську зиму. В зв'язку з війною довелося затриматися в Штатах значно довше. Чим займаються нині хореографи?

Звісно, з роботою за океаном сутужно. Але Ліліану запросили на знімання, чому вона неймовірно зраділа. І відразу ж поділилася новиною з підписниками, виклавши світлину з гримерки. Позувати танцівниці довелося в шкіряному корсеті і коротких шортах.

Ліліана Яма дорвалася до роботи

Її зірковий чоловік теж не сидить без діла. Влад проводить уроки танців, а гроші спрямовує на підтримку України.

Жерстяне весілля

Влад і Ліліана побралися в 2014 році, а за рік родина поповнилася первістком Леоном. До цього вони 7 років зустрічалися. Якщо рахувати з дня весілля, то якраз виходить жерстяне весілля. Про це сповістила Ліліана в своєму акаунті, зазначивши, що доля приготувала їй з Владом чимало випробувань, з якими вони гідно впоралися.

Шанувальники танцівників написали чимало побажань у коментах:

“Щастя, миру і кохання!”

“Хай вогник ваш ніколи не згасає!”

“Красива пара”.

“Вісімка – майже символ нескінченності. Хай нескінченним буде ваше кохання!”

Роман із Могилевською

Довгий час Владу Ямі приписували роман із Наталею Могилевською. Вони так запалювали паркет під час виступів у “Танцях з зірками”, що відчувалося – це більше, аніж партнерство. Співачка і хореограф ніколи не спростовували романтичних стосунків, але й не підтверджували їх, зберігаючи інтригу.

Всі сподівалися, що між Владом Ямою і Наталкою Могилевською трапиться роман

На жаль, здобути перемогу в першому сезоні цій чудовій парі завадили Володимир Зеленський з Оленою Шоптенко, за яких глядачі віддали вдвічі більше голосів. Коли співачка згодилася взяти участь в “Танцях” повторно, Яма вже доріс до члена журі, тож споглядав за рухами підопічної з висоти своєї посади. На одному з ефірів Могилевська відкрила таємницю – між ними з Владом ніколи нічого не було.

Схожі статті

Рік тому з’явилося поповнення: донька Кузьми Скрябіна розповіла про материнство – чоловік сказав: “Згоден”

Донька Кузьми Скрябіна вже 9 років живе без тата. У Марії-Барбари є коханий чоловік. А невдовзі родина очікує на поповнення. Яким воно буде насправді?

Коли всією родиною тримаємо піст, часто готую цей плов: здавалося б, звичайний – але без грама м’яса. Рецепт

У піст, коли всі відмовляються від вживання тваринних продуктів, важливо не залишати свій організм без корисних вітамінів і мікроелементів. Ділимось рецептом особливого плову.

Звернулась до обурених підписників: 74-річна Алла Пугачова опублікувала нове фото та отримала критику

Алла Пугачова оприлюднила новий пост на своїй сторінці в Instagram, де звернулась до російських читачів. Співачка висловила свою думку щодо емоцій деяких людей та потрапила під хейт.