21-річна Софія Євдокименко перетворилася на “чорного лебедя”: де мешкає і чим займається онучка Ротару

Родина у Софії Ротару численна, але рідних онуків лише двоє – Соня і Толик. Дівчині вже 21 рік. Она витягнулася до 175 см і полюбляє робити селфі, демонструючи публіці свою вроду і досконалість.

Блогерка Софія регулярно радує підисників власної сторінки в Інстаграмі свіжими світлинами. Днями в акаунті з’явилось фото зіркової онучки, вбраної у чорну сукню з пір’ям із максимально відкритими плечима. Сама Ротару розпустила довге волосся й оцінила обставу як “еру чорного лебедя”.

Юнка настільки гарна, що не потребує ретуші, і спроможна показувати обличчя великим планом за відсутності зморшок і набряків. Соня-молодша нині перебуває у Нью-Йорку, а фотосесію влаштувала на Манхеттені.

Софія поки ще не працює, а навчається тут же в Parsons For Design. Щоправда, дівчина здатна заробляти гроші, підпрацьовуючи моделлю, що робить із великим задоволенням.

Разюча зміна образу

Не встигли шанувальники Ротару насипати компліментів “чорному лебедю”, як юнка вже встигла перетворитися на ніжну і мрійливу рожеву Барбі. Лук яскравого кольору Софія вигуляла на вулицях американської столиці. Краєвиди Нью-Йорка гарно вписалися в знімки, відтінивши юну свіжість моделі.

Софії Ротару личить рожевий колір

Ротару має бойфренда, який теж мешкає за океаном. Влітку вони с Денисом Ждановим відзначили 2-річчя знайомства. Молодик вже закінчив навчання й отримав хорошу роботу. Чи стане показ моделей її постійною професією, невідомо. А поки Ротару з задоволенням вбирається в одяг від української дизайнерки Лілії Пустовіт, яка є для неї хрещеною матір’ю.

Невідомо, чи татусь Соні дістався врешті до Нью-Йорка. На початку війни у пресі були повідомлення, що його затримали у Молдові під час незаконного перетину кордону. Кажуть, що зіркова бабуся нині перебуває в Україні.