Куди подівся наречений-емігрант Ксенії Мішиної: весілля відмінили

Відомий комік і колишній наречений акторки Ксенії Мішиної Олександр Еллерт виїхав з України вже після початку повномасштабної війни. Де зараз знаходиться шоумен, читайте далі в матеріалі.

Шоумен Олександр Еллерт став популярним після участі в шоу “Холостячка”. Саме його Ксенія Мішина обрала серед 15 претендентів на її серце. Їхні почуття були справжніми і щирими, тож уже з перших ефірів романтичного шоу глядачі відчували, що Мішина обере саме його.

Мишина поставила жирную точку в отношениях с победителем Холостячки Эллертом
Куди подівся наречений-емігрант Ксенії Мішиної

Після фіналу “Холостячки” Ксенія і Олександр почали жити разом і будувати плани на майбутнє. Втім, їхнє кохання не було вічним. Вже через рік Мішина оголосила, що вони з Олександром більше не разом. Таке рішення прийняла саме акторка, а ось Елерт ще довго в інтерв’ю говорив, що кохає Ксенію, а також робив декілька спроб повернути стосунки.

Куди подівся наречений-емігрант Ксенії Мішиної

Після початку повномасштабної війни в України Олександр Еллерт деякий час жив на західній Україні. Більше того, Мішина зізналася, що вони з її екс-коханим місяць прожили разом в будиночку на Буковелі, коли почалася війна. Втім, пізніше їхні шляхи розійшлись. Декілька місяців назад стало відомо, що Олександр Еллерт покинув країну і виїхав в Каліфорнію, США. На яких підставах чоловік виїхав з країни і чи зробив він це законно, не відомо. Еллер не коментує свій виїзд.

Олександр Еллерт вперше показав свою реальну дружину
Куди подівся наречений-емігрант Ксенії Мішиної

Колишній Ксенії Мішиної хоч і не так активно, як раніше, але веде свій Інстаграм-блог. Проте чоловік так і не зізнався, чому він поїхав в США і чим він там займається. Варто додати, що Олександр отримує купу хейту в Мережі. Публіка його засуджує за те, що він покинув Україну під час військового стану і зробив це ймовірно незаконно.

Сам Еллерт реагує на це у звичній для себе манері – віджартовується.

Нагадаємо, Олександр Еллерт багато років був автором сценарію студії “Квартал 95”. Однак після розставання з Ксенією Мішиною чоловік почав змінювати своє життя. Спочатку гуморист взяв довготривалу відпустку на роботі, а потім і зовсім звільнився.

Схожі статті

В класичний вінегрет додала цікавий інгредієнт і перетворила його на новий салат: пікантний смак з родзинкою

Всі полюблять класичний варіант вінегрету з буряком та маринованими огірками. Але якщо додати до звичного рецепту новий інгредієнт, завдяки якому звична для нас страва вибухне новими фарбами смаку?

Рецепт розповіла свекруха. Тепер готую через день, і завжди просять більше: пиріг із печінкою та картоплею

Смачна і ситна випічка не обов'язково повинна вимагати багато складних продуктів. Наприклад, можна взяти курячу печінку, картоплю та сир. Сьогодні ми підготували рецепт саме такого простого пирога.

Відбивні ніжні, як масло: перед приготуванням вимочую м’ясо в секретній суміші, а потім і жувати не треба

Відбивні зроблені за цим рецептом виходять дуже ніжними, навіть якщо використовувати жорстке свиняче, чи яловиче м'ясо. Весь секрет у вимочуванні м'яса у секретній суміші.