21-річна донька Альони Апіної, народжена сурматір’ю, схожа як дві краплі на співачку: хто її батько

Доньку Альоні Апіній народила сурогатна матір. А от із приводу батька дівчинки були певні сумніви. Особливо, коли ЗМІ стали писати про причетність до народження дитинки Бориса Мойсеєва.

Коли в родині з’явилася донечка, щасливі Альона Апіна й Олександр Іпатов спочатку хотіли її назвати Наталкою, але переважила версія Ксюша. Адже саме пісня з такою назвою стала візитівкою Апіної. За рік заголовки в пресі замайоріли повідомленнями, що батьком Ксюші є Борис Мойсеєв. Насправді співак охрестив дитину у церкві, ставши її хрещеним. Хрещеною мамою для Ксюші Альона обрала свою однокласницю.

Народженню Ксенії передували 9 процедур ЕКО Апіної, які так і не призвели до бажаної вагітності. Тож коли донька врешті з’явилася на світ, жінка нікому нічого не розповідала про неї і навіть не показувала світлини дитини, щоб не зурочити. Нині Ксенія вже студентка. 21-річна дівчина вирішила стати лікарем, хоча батьки всіляко намагалися зліпити з неї зірку шоубізу. Та, певно, мамині гени передалися дівчинці не повною мірою.

Як дві краплі

Альона Апіна врешті зняла табу і похвалилася в мережі дорослою донькою, відзначивши:

“Подружка, дитина, психотерапевт, склянка води в старості”.

Альона Апіна: яка мама, така і донька

Видно, що обидві перебувають на пляжі і не застосовували косметику. Неймовірна схожість зіркової мами і її єдиної донечки вразила прихильників співачки.

Три кохання Апіної

Першим коханням Альони був майбутній композитор Віталій Окороков. Саме він подарував співачці, яка закінчила консерваторію, шлягер “Ксюша”, який приніс їй шалену популярність. Але дитячі стосунки не переросли в щось серйозне, і дівчина стала дружиною художника Валерія Апіна. Чоловік хотів дітей, а жінка ніяк не могла завагітніти, то він її покинув. Другий чоловік Олександр Іпатов став її продюсером. Він відразу втямив, що “Ксюша” – це хітяра, і не лише зробив студійний запис, але й зняв кліп.

Схожі статті

Усього 3 інгредієнти, 15 хв часу і готовий дієтичний десерт: з сиром, фруктами, але без борошна та крохмалю

Коли не хочеться вмикати духовку, а солоденького кортить скуштувати, приготуйте легкий десерт. Готується все дуже просто всього з 3 інгредієнтів. Фігурі не зашкодить.

Рік тому з’явилося поповнення: донька Кузьми Скрябіна розповіла про материнство – чоловік сказав: “Згоден”

Донька Кузьми Скрябіна вже 9 років живе без тата. У Марії-Барбари є коханий чоловік. А невдовзі родина очікує на поповнення. Яким воно буде насправді?

Коли всією родиною тримаємо піст, часто готую цей плов: здавалося б, звичайний – але без грама м’яса. Рецепт

У піст, коли всі відмовляються від вживання тваринних продуктів, важливо не залишати свій організм без корисних вітамінів і мікроелементів. Ділимось рецептом особливого плову.