Гена Букін зі “Щасливих разом” вже не той: Віктор Логінов відростив чубчик і завів бороду (ФОТО)

Улюбленець публіки Віктор Логінов, зірковою роллю якого стало перевтілення у Гену Букіна в сіткомі "Щасливі разом", у свої 47 років змінився до невпізнання.

Протягом 7 років телеглядачі з задоволенням споглядали за перипетіями родини Букіних у комедійному серіалі “Щасливі разом”. Усього вийшло 365 серій проєкту. Тож продавець взуття, голова родини Гена Букін, що мешкає з дружиною і двома дітьми-підлітками у дворівневій квартирі, неабияк потішили шанувальників.

Актор, що виконував головну роль, підкорював своїм благодушним виразом обличчя. Персонажу навіть встановили пам’ятник в Єкатеринбурзі, на відкритті якого побував і Віктор Логінов, уродженець цього міста. Після закриття проєкту минуло 10 років. Звісно, життя не стоїть на місці, і актор постарішав. Він уже абсолютно не нагадує запального Гену, а виглядає зовсім по-іншому.

Віктор Логінов із бородою і довгим чубчиком і 23-річною дружиною

Логінов набрав чимало зайвих кілограмів, відростив бороду і кардинально змінив зачіску. Тож від образу лінькуватого Букіна, що весь час сварився з дружиною і розмовляв із дітьми подекуди на зовсім не дитячі теми, практично нічого не залишилося.

Чотири шлюби і четверо дітей

На відміну від свого серіального героя Віктор був одружений чотири рази і має чотирьох дітей. З першою Наталією побрався в 1994 році. 19-річний студент одружився з 30-річною жінкою, яка народила йому донечку Аню. Цей шлюб тривав 7 років. Другий шлюб протримався всього 1,5 року, але син Дмитрик устиг народитися.

З Ольгою Віктор познайомився під час знімання сіткому. У 2007-му народився Сашко, а ще через 5 років – молодший Ваня. Одружилися вони лише в 2011 році, а за 5 років подружжя розлучилося. У 2020 році Логінов став на весільний рушник вчетверте. За рік пара посварилася, і всі чекали розлучення з 23-річною Марією Гуськовою, та врешті все владналося.

Актор продовжує активно зніматися, хоча повторити успіх серіалу, звісно, не вдалося. У 2023 році відбудеться прем’єра стрічки “Юра-дворник” за участі Логінова.

Популярне

Схожі статті

Як зараз виглядає Алла Мазур, яку всі пам’ятають зіркою ТСН з каштановим каре: легенда телебачення змінилася

Усі ми знаємо Аллу Мазур, багато хто запам'ятав її з каштановим каре. Але як зараз виглядає легендарна ведуча ТСН, як і чому змінився її образ. Сьогодні ми розповімо саме про ці зміни її зовнішності.

Можна готувати хоч щодня. Дуже просто, швидко, але як же смачно: пишний пиріг із лохиною в мультиварці

Усім ми любимо випічку, без неї важко уявити затишний вечір. Але ж її можна приготувати дуже просто, достатньо лише мультиварки. Сьогодні ми підготували рецепт пишного та ніжного пирога з лохиною.

Донька Романа Сасанчина спить взута у чоботи: дружина переможця “Голосу” сказала – щоб гарно носились

Відомий український артист Роман Сасанчин разом із дружиною Іванною виховують спільну доньку. Виявилось, що насправді дівчинка спить, взута в чоботи.