“Страшно уявити, що було пізніше”: Кіркоров спіймався на використанні фонограми та зганьбив Аллу Пугачову

Скандально відомий російський співак вкотре зганьбився на одному з концертів. Цього разу Філіпа Кіркорова "застукали" за використанням фонограми – момент потрапив на відео

Відомий російський співак вкотре зганьбився перед своїми шанувальниками. Здається, скоро глядачі купуватимуть квитки на концерти зірки російської естради лише заради того, щоб добряче посміятись. Цього разу фанати запідозрили, що на концерті артист використовував фонограму. Відео інциденту потрапило до мережі.

Глядачі запідозрили, що Кіркоров співає під фонограму

На останньому концерті Філіп Кіркоров співав свою пісню “Вогонь і вода”. У процесі виступу одна з його помічниць мала винести йому мікрофон, але дівчина забарилась і не встигла до початку приспіву. Саме у ці декілька ганебних секунд глядачі могли спостерігати кумедний конфуз – фонограма вже почала грати, а ось мікрофона в руках зірки ще не було.

Присутнім на концерті Філіпа Кіркорова вдалось зняти цей момент і відео ганебного концерту швидко облетіло Інтернет. Крім того, в описі до опублікованих кумедних кадрів автори зазначили, що їм навіть страшно уявляти, що російський “попкороль” зробить зі своєю помічницею після завершення концерту.

Філіп Кіркоров спалився з фанерою. Страшно уявити, що було пізніше з тією дівчиною

– зазначили в описі до опублікованого відео.

Можна припустити, що такий комічний коментар до ситуації, що трапилась, спричинений останніми неадекватними діями російського співака. Використання на концерті фонограми стало черговим інцидентом у ганебному списку артиста.

Останні скандали за участі Філіпа Кіркорова

Останнім часом Кіркоров - головний герой багатьох сканадлів
Останнім часом Кіркоров – головний герой багатьох сканадлів

Крайній скандал, головним героєм якого став російський співак, трапився за кордоном. Тоді музиканта не захотіли пускати у фірмовий магазин Dolce & Gabbana, а Кіркоров чомусь вирішив, що його ім’я настільки шановане та гучне, що він може маніпулювати працівниками крамниці. Так, у відповідь на відмову охоронця пустити його в магазин, артист спитав:

Ти не знаєш, хто я такий? Ти скандалу зараз хочеш?

Крім того, до списку скандалів варто додати ситуацію з одного з попередніх концертів співака. Тоді “попкоролю” не сподобалась поведінка одного з присутніх на його виступі та він вирішив “провчити” свого фаната. Артист взяв букет троянд та вирушив до шанувальника для того, аби вдарити його квітами по обличчю.

Схожі статті

Курячий пиріг з кунжутом. 2 листа листкового тіста, 1 яйце і фарш. Крихти не залишиться від цієї смакоти

Для приготування такого ароматного й смачного пирога не потрібно витрачати багато сил чи часу – все, що вам потрібно, всього лише увага до деталей і бажання смачно поїсти.

В санаторії сусідка-узбечка навчила мене робити цей смачнющий сніданок: 15 хвилин і гора смакоти на столі

Найкращий варіант приготування смачного сніданку – дослідити кухню різних народів. Пропонуємо приготувати апетитний омлет із томатами та іншими смачними овочами.

Раніше купувала для кота, а тепер готую і собі: найулюбленіша рибка путасу. Підсіла на цей бюджетний рецепт

Тушкована риба з овочами — це неймовірно смачно та корисно! Вона добре смакуватиме як самостійна страва або як доповнення до будь-якого гарніру.