Віра Брежнєва вперше після чуток про розлучення звернулась до Меладзе: вже не чоловік, а просто продюсер

Останнім часом фанати зіркової пари сильно переймаються за стосунки Брежнєвої та Меладзе. Співачка публічно звернулась в мережі до свого ймовірно колишнього чоловіка

Відома співачка та артистка Віра Брежнєва відносно довгий час перебувала в шлюбі з продюсером Костянтином Меладзе. Втім, після початку повномасштабного вторгнення мережу сколихнули чутки про ймовірне розлучення однієї з найвідоміших пар не лише українського, а й російського шоубізнесу. Знаменитості довго мовчали, втім тепер вирішили перервати “паузу”.

Віра Брежнєва звернулась до Меладзе

На особистій сторінці в соціальній мережі Інстаграм Віра Брежнєва опублікувала Історію, в якій публічно звернулась до Меладзе, за якого вийшла заміж сім років тому. Втім, таке звернення сильно ошелешило підписників зірки, адже співачка доволі дивно описала Костянтина.

Віра Брежнєва подякувала своєму ймовірно колишньому чоловіку за його допомогу у творчості та просуванні її кар’єрними сходами. Співачка описала Костянтина Меладзе, як композитора та продюсера, втім навіть не натякнула на те, що вони так довго були одружені – називати його коханим або ж чоловіком зірка не захотіла.

Віра Брежнєва звернулась до Костянтина Меладзе
Віра Брежнєва звернулась до Костянтина Меладзе

Окрема вдячність найкращому продюсеру та композитору Костянтину Меладзе за неймовірні пісні, за допомогою яких я маю змогу спілкуватись з вами… Від серця до серця. Скільки всього ми зробили за ці 20 років…

– зазначила артистка.

Меладзе звернувся до Брежнєвої

Нагадаємо, що раніше цього ж дня Костянтин Меладзе присвятив своїй дружині допис, який підписники знайшли неймовірно романтичним. Продюсер опублікував дитяче чорно-біле фото своєї другої дружини, а в описі до публікації зазначив, що кохання врятує світ. До того ж Меладзе залишив у описі дату – 22 листопада, втім замість року поставив емодзі червоного сердечка.

Романтичний допис на сторінці Меладзе
Романтичний допис на сторінці Меладзе

У коментарях шанувальники зіркової пари вирішили, що таким чином Меладзе вітає дружину з річницею їхнього весілля, втім пізніше виявилось, що 20 років тому цього дня Віра Брежнєва пройшла кастинг до складу культового гурту “ВІА-Гра”.

Можливо Костянтин Меладзе дійсно вклав романтичний сенс у свій меседж, а не просто привітав дружину з початком кар’єри у “ВІА-Грі”. Так, коли Віра Брежнєва пройшла кастинг у склад гурту, вона познайомилась та почала тісно спілкуватись зі своїм майбутнім чоловіком. А отже можна припустити, що саме ця дата закарбувалась в пам’яті продюсера, як день, у який він нарешті знайшов “ту саму”.

Схожі статті

Дуже просто та смачно на сковороді. Ці правильні чебуреки з м’ясом сім’я з’їдає ще гарячими, і за один вечір

Кожен із нас хоча б раз у житті куштував чебуреки. Комусь вони не припали до смаку, а хтось любить і регулярно їх купує. Сьогодні ми підготували смачний рецепт соковитих домашніх чебуреків із м'ясом.

Простенькі слойки з різними начинками – ходовий рецепт нашої сім’ї: готую дітям у школу й чоловіку на роботу

Такі смачні й прості у приготуванні слойки стануть ідеальним перекусом, які з собою можуть взяти всі члени родини – діти до школи, а дорослі на роботу.

Класика жанру – салат “Дністер”: простенький та смачний, але забутий рецепт, який я переробила на свій лад

Приготувати салат "Дністер" – найкраща з можливих ідей. Розповідаємо, за яким рецептом готувати закуску, аби вона приємно здивувала ваших рідних і вас самих.