Були заміжні тільки раз: Наталія Могилевська, Руслана, Надя Дорофєєва, Ольга Фреймут та інші майже холостячки

Багато українських зірок славляться тим, що мають багато шлюбів: постійно розлучаються і одружуються знову. Втім, є і ті, які не дуже поспішають йти під вінець.

Зірки шоу-бізнесу часто мають багато шлюбів. Це пов’язано з тим, що знаменитостям важко будувати сім’ю через постійну зайнятість. Крім того, знаменитості мають високу самооцінку і не страждають від недостатності уваги протилежної статі, тож якщо в їхніх стосунках йде щось не так, вони не бояться розривати відносини.

Однак є і ті відомі жінки, які не поспішають офіційно реєструвати свої стосунки.

Наталія Могилевська

Наталія Могилевська засвітила інтер'єр свого нового будинку
Були заміжні тільки раз: Наталія Могилевська

Українська співачка Наталія Могилевська мала безліч романів, які не можна перерахувати на пальцях однієї руки. Офіційно співачка виходила заміж лише один раз у 2004 році. Чоловіком Могилевської став маловідомий київський бізнесмен Дмитро Чалий. Весілля було помпезним, а сама артистка говорила, що мріє прожити з чим чоловіком все життя і народити йому дітей. Втім, пара розійшлась, не проживши в шлюбі навіть 1 рік.

Після Дмитра Чалого у Могилевської було багато романів, але більше з жодним із чоловіків співачка не йшла під вінець.

Надя Дорофєєва

Надя Дорофєєва показала поцілунок з Кацуріним
Були заміжні тільки раз: Надя Дорофєєва

Співачка Надя Дорофєєва вийшла заміж за Володимира Дантеса у 2015 році. Однак в 2022 році подружжя розлучились. Офіційна причина – кохання закінчилось. Втім, насправді подружжя розлучилися через нове кохання Дорофєєвої. Зараз зірка будує стосунки з ресторатором Михайлом Кацуріним, однак поки що весілля з новим коханим вона не планує.

Ольга Фреймут

Ольга Фреймут з'явилась на фото зі Славою Дьоміним
Були заміжні тільки раз: Ольга Фреймут

Ольга Фреймут офіційно вийшла заміж тільки у 2018 році. Її чоловіком являється генеральний продюсер Нового каналу Володимир Локотко. До нього телеведуча жила в цивільному шлюбі з режисером 5 каналу Олександром Ракоєдом. А в студентські роки Ольга будувала стосунки зі зрілим чоловіком з Лондону. Від цих стосунків Ольга має старшу доньку Злату.

Руслана Лижичко

РусланБули заміжні тільки раз: Руслана

Співачка Руслана Лижичко єдина артистка з сьогоднішньої добірки, яка має щасливе і довге подружнє життя з одним чоловіком. Руслана вийшла заміж за музиканта і продюсера Олександра Ксенофонтова ще у 1995 році.

Настя Каменських

35-річна Настя Каменських повернулася додому і показала свій будинок
Були заміжні тільки раз: Настя Каменських

Настя Каменських відгуляла весілля зі своїм колегою і продюсером Потапом у 2019 році. Втім, відомо, що закохані оформили шлюб набагато раніше, але тримали це в таємниці від публіки.

Схожі статті

Усього 3 інгредієнти, 15 хв часу і готовий дієтичний десерт: з сиром, фруктами, але без борошна та крохмалю

Коли не хочеться вмикати духовку, а солоденького кортить скуштувати, приготуйте легкий десерт. Готується все дуже просто всього з 3 інгредієнтів. Фігурі не зашкодить.

Рік тому з’явилося поповнення: донька Кузьми Скрябіна розповіла про материнство – чоловік сказав: “Згоден”

Донька Кузьми Скрябіна вже 9 років живе без тата. У Марії-Барбари є коханий чоловік. А невдовзі родина очікує на поповнення. Яким воно буде насправді?

Коли всією родиною тримаємо піст, часто готую цей плов: здавалося б, звичайний – але без грама м’яса. Рецепт

У піст, коли всі відмовляються від вживання тваринних продуктів, важливо не залишати свій організм без корисних вітамінів і мікроелементів. Ділимось рецептом особливого плову.