Полякову спустили на землю та “збили” з голови кокошник: співачка Солоха публічно принизила колегу – “Позор”

Нещодавно українська співачка Солоха "накинулась" на свою колегу Полякову, назвавши її соромом України. Причиною скандалу став останній виступ Олі в Грузії

Відома українська співачка Оля Полякова нині бере участь в грузинській версії популярного телешоу “Танці з зірками”. В одному з випусків артистка постала в образі Солохи, а її партнер Макс Єжов виступив у образі чорта. Надихалась знаменита пара твором “Вечори на хуторі біля Диканьки” Миколи Гоголя. Хоча глядачі та шанувальники Олі Полякової оцінили танець, співачці Терезі Балашовій номер не сподобався.

Образ Олі Полякової та її партнера Макса Єжова в 4 випуску грузинських “Танців з зірками” збентежив СолоХу

Співачка Солоха накинулась на Полякову

Українська артистка, яка виступає під сценічним псевдонімом СолоХа звернула увагу на погану пластику Олі Полякової, звинуватила її в плагіаті, а також вирішила пригадати Олі минуле – кокошник, з яким вона виступала на початку кар’єри.

Так, на особистій сторінці СолоХи в соціальній мережі Інстаграм з’явилось звернення до Олі Полякової, в якому Тереза висловила своє незадоволення та навіть пригрозила співачці. Так, СолоХа зазначила, що виступом на “Танцях з зірками” Полякова перейшла межу.

Співачка Тереза Балашова виступає під псевдонімом СолоХа й вважає, що Оля Полякова скопіювала її образ
Співачка Тереза Балашова виступає під псевдонімом СолоХа й вважає, що Оля Полякова скопіювала її образ

Їй до Солохи більше гнучкості і легкості, як мінімум! Це вже ти перейшла межу. І кокошник не допоможе

– написала на особистій сторінці співачка.

Важко розібратись, чому Тереза вирішила, що Оля Полякова при створенні свого образу для виступу надихалась сама її сценічним амплуа. Співачка вирішила нагадати, що її псевдонім СолоХа є офіційно запатентованим, а на сцені вона завжди з’являлась саме з червоною хустинкою на голові. Проте, Тереза чомусь не пригадала, що Солохами в Україні зрідка називали відьом ще XVII століття.

Тереза Балашова присоромила українську співачку за минулий образ з кокошником
Тереза Балашова присоромила українську співачку за минулий образ з кокошником

Не забула Тереза Балашова пригадати й про сценічний образ Олі Полякової, в якому вона виступала на початку своєї кар’єри. Можна припустити, що таким чином СолоХа хотіла присоромити українську артистку, втім нагадаємо, що ще влітку Оля Полякова показово спалила на Лисій Горі в Києві кокошник.

Схожі статті

Ніжний салат з куркою та огірками, який готую не лише на свята: завжди випрошують цей рецепт, а я ділюсь

Салат з куркою та огірками стане чудовою ідеєю для святкового столу. Подавати цю смакоту можна як самостійну страву або як доповнення до гарніру.

39-річна TAYANNA стала завидною нареченою, бо має шматочок землі на Балі: пощастить її новому коханому

TAYANNA завжди мріяла мати власний будиночок біля океану. Три роки тому коханий співачки втілив цю мрію в життя. Щоправда, наполовину – подарував земельну ділянку на Балі.

Ці млинці смачні з чим завгодно, але я запікаю з сиром: беру молоко, яйця та крохмаль. Мій улюблений рецепт

Пропонуємо рецепт запечених млинців на молоці з сирною начинкою. Вони виходять дуже смачними та стануть гарним доповненням до чашки улюбленого чаю.