В родині Дмитра Комарова зі “Світ навиворіт” сталося друге поповнення: молода мама показала фото з малюками

Дмитро Комаров підкорив серця мільйонів, тому шанувальники уважно спостерігають за його особистим життям. Нещодавно з'ясувалось, що в його родині сталось радісне поповнення

Дмитра Комарова знають за популярною телепрограмою про подорожі “Світ навиворіт”. Від прем’єри першого випуску тревел-шоу пройшло чимало часу, Комаров встиг завоювати прихильність авдиторії, а сотні тисяч шанувальників уважно спостерігають, чим та як живе їхній кумир. Так, нещодавно стало відомо, що тепер сімейство Комарових більше на одну людину. Щасливою мамою стала сестра знаменитості.

Ангеліна Комарова вдруге стала мамою

На особистій сторінці сестри Дмитра Комарова нещодавно з’явився милий допис, у якому вона ділиться емоціями від пологів та показує фотографії зі своєї виписки. На кадрах можна помітити миле рожеве обличчя новонародженого малюка, а також щиру та радісну усмішку його молодої матусі. Судячи з атрибутики на фото (сині букети квітів та кульки в такому ж кольорі), можна зробити висновок, що Ангеліна стала мамою сина.

Перші фотографії племінника Дмитра Комарова

Раніше Ангеліна Комарова розповідала, що дізналась про свою вагітність на четвертий день повномасштабного вторгнення. Для зіркової сестри українського телеведучого така новина була неочікуваною, втім у ній безперечно є символізм – у час, коли багато людей помирає, Ангеліна стала мамою новонародженого янгола. На виписку Комарової з пологового будинку завітали її друзі та родичі. Не проігнорували подію й Дмитро Комаров зі своєю дружиною Олександрою Кучеренко.

Зіркове подружжя Дмитро Комаров та Олександра Кучеренко на виписці Ангеліни Комарової з пологового будинку

Нагадаємо, що сестра українського телеведучого стала мамою вдруге. У неї з чоловіком вже є дитина. Вперше Ангеліна Комарова народила дівчинку, на ім’я Аліса. Варто зазначити, що старша сестра також прийшла на виписку свого, ймовірно, брата з пологового будинку. Ангеліна Комарова зробила фотографію зі своєю донькою. Поки мама ніжно обіймала свою дитину, Аліса з симпатичними хвостиками на голові уважно спостерігала за рухами фотографа й дивилась в об’єктив камери.

Фотографія Ангеліни Комарової зі старшою донькою Алісою в столичному пологовому будинку