Вагітна Надя Дорофєєва відповіла, чи чекає на поповнення з Кацуріним: Дантес такого не очікував

Відома українська співачка втомилась від нескінченних підозр у своїй вагітності та вирішила раз і назавжди розставити всі крапки над "і". Надя Дорофєєва прокоментувала свою вагітність

Українську знамениту співачку Надію Дорофєєву постійно підозрюють у ймовірній вагітності. Одній частині шанувальників здається, що оверсайз одягом артистка намагається приховати округлий животик, а інша група прихильників бачить ніби то зайву вагу від вагітності там, де її немає. Втім, схоже, що колишній дружині Володимира Дантеса набридло постійно відповідати на одні й ті самі запитання, тому артистка вирішила розставити всі крапки над “і”.

Надя Дорофєєва прокоментувала вагітність

На особистій сторінці в соціальній мережі Інстаграм українська зірка вирішила влаштувати віртуальну розмову зі своїми підписниками. Знаменитість запропонувала шанувальникам запитати в неї про все, що їх цікавить чи турбує. Так, у спеціальному віконці для запитань артистці “прилетіло” питання про те, чи вона вагітна від свого нового кавалера Михайла Кацуріна.

У відповідь на запитання зірка написала лаконічне “Ні”, а для того, щоб у шанувальників більше не з’являлось зайвих питань, вона додала фото в домашньому вбранні – білих просторих шортах та піднятій майці. Таким чином Надя Дорофєєва продемонструвала живіт з ідеальним пресом і довела, що найближчим часом мамою не стане.

Надя Дорофєєва відповіла на запитання про вагітність
Надя Дорофєєва відповіла на запитання про вагітність

Крім того, шанувальники поцікавились, чи співачка не відносить себе до течії людей, які свідомо відмовляються від народження дітей через певні особисті принципи – чайлдфрі. Надя Дорофєєва зазначила, що таке запитання було доволі очікуваним, проте відповідь на нього є негативною. Насправді українська співачка не проти народження дитини, втім найближчим часом цього не планує.

Артистка про те, чи хоче вона дітей у майбутньому
Артистка про те, чи хоче вона дітей у майбутньому

Вагітна Надя Дорофєєва

Іноді шанувальники настільки бажають своїм кумирам щастя, що деякі їхні дії можуть здаватися навіть маніакальними. Хоча Надя Дорофєєва неодноразово коментувала свою сконцентрованість на кар’єрі та небажання поки ставати мамою, фанати продовжують приписувати їй вагітність.

Фото вагітної Наді Дорофєєвої
Фото вагітної Наді Дорофєєвої

Такі фотографії, зроблені за допомогою фотошопу, часто з’являються на фанатських акаунтах української співачки в Інстаграм.

Схожі статті

Спекла ароматні трубочки з повидлом і закохалась! Розсипчасте печиво роблю за хвилини та з різними начинками

Просте та смачне печиво – трубочки з повидлом, що просто тануть у роті. Це саме той варіант, коли потрібно швидко приготувати щось солоденьке до чашки чаю.

Хоч на сніданок, хоч у ланч-бокс: поживні та смачні овочеві млинці. Так просто й легко я ще не готувала!

У світі кулінарії існують страви, які не лише задовольняють наші смакові пристрасті, але й стають відмінним варіантом для ситного та поживного сніданку чи перекусу.

Шикарна вечеря на всю сім’ю без клопоту! Капустяна запіканка по-турецьки: весь секрет у звичайній заливці

Смачна, поживна та ароматна – це все про запіканку з капусти по-турецьки. Сьогодні ми приготували простий, але надзвичайно вдалий рецепт цієї страви.