Світлана Лобода прокоментувала заяву Литви про внесення її до списку персон нон грата: “Чорний піар в мій бік”

Світлана Лобода відреагувала на новину про внесення її до списку нон грата у Литві, яка розлетілася по всіх ЗМІ 25 листорада. Співачка заявляє, що ця інформація неправдива.

Нещодавно представниця міністерства закордонних справ Литви повідомила місцевому виданню, що українська співачка Світлана Лобода внесена у список небажаних у Литві осіб. Так, тепер співачка не може давати концерти в цій країні.

Таке рішення ухвалене начебто через концертну діяльність Лободи на території росії після 2014 року.

Втім, сама Світлана Лобода спростовує цю інформацію. Співачка опублікувала пост в своєму Інстаграм-блозі, де запевнила, що це чорний піар в її бік і що ніхто її не вносив у список персон нон грата Литви.

Черговий вкид і чорний піар в мою сторону. Наразі ніякої офіційної заборони про в’їзд у Литву немає.

, – запевнила Лобода.

Також співачка додала, що всі її заплановані концерти у Литві в підтримку України відбудуться.

Нагадаємо, після початку повномасштабної війни в Україні співачка Світлана Лобода, яка  з 2014 року працювала в росії, заявила свою позицію в підтримку Батьківщини. Співачка засудила дії російської влади і виїхала з росії.

За останні 9 місяців війни Лобода вагомо допомогла українцям фінансово.

В березні співачка передала 1,5 мільйонів гривень на бронежилети для військових, а для тероборони Борисполя Світлана придбала за власні кошти автомобіль. В червні Лобода приїхала у своє рідне місто Ірпінь, яке було окуповане в перший місяць війни і зруйноване окупантами. Артистка пожертвувала 3 мільйони гривень на відбудову дитячого садочку. А на своє 40-річчя співачка пожертвувала 1 мільйон гривень на відновлення пошкоджених багатоповерхівок в Ірпені.

Зараз співачка їздить по країнах Європи з концертами в підтримку України. А нещодавно Лобода виступила нову пісню “Два незнайомці”, яку записала українською мовою.

Популярне

Схожі статті

Без нього чай пити не можемо. Найкращий десерт: пишний і ніжний бісквіт. Навіть розпушувача не треба

Пишний і повітряний бісквіт із рум'яною скоринкою - найочікуваніший десерт для сімейного чаювання. Вам для його приготування навіть не знадобиться розпушувач. Випічка вийде з першого з першого разу.

Ектор Хіменес-Браво особливо не заморочується: робить на паски глазур із 2 інгредієнтів. Каже – ідеальна

Ектор Хіменес-Браво поганого не порадить. На цей раз шеф-кухар вирішив поділитися з українцями рецептом ідеальної глазурі для пасок. Готується зі згущеного та сухого молока.

Мій ходовий суп. Я готую його 3 рази на тиждень, а просять ще! Дуже смачний супчик з сирними кульками

Суп з сирними кульками з задоволенням будуть їсти і дорослі і діти. Він виходить наваристим і має яскравий смак. Готується цей суп досить просто та швидко.