Надя Дорофєєва показала, як виглядає після двох днів без душу: Кацурін до такого готовий не був

Зараз українці змушені пристосовуватись до нових реалій – жити без електроенергії, води та тепла. Зірки шоу-бізнесу не виключення. Як знаменитості пристосовуються до складних часів, дивіться далі в матеріалі.

Співачка Надя Дорофєєва постаралася передати настрій українців під час повного блекауту в країні та відсутності води і мобільного зв’язку.

У такий складний час артистка вирішила хоч трішки розрадити прихильників і зробила жартівливий пост в своєму Інстаграм-блозі. Надя опублікувала фото, на якому вона позує у білому корсеті і штанах і широко посміхається. Співачка випромінює повну безтурботність на фото.

Муд (настрій – прим. ред.) українців, коли два дні не милися, 56 годин без світла, інтернет не ловить

, – підписала фото Дорофєєва.

Жарт співачки оцінили її прихильники. Ось, що написали користувачі Мережі в коментарях:

  • “Аби не з руснею жити, а це все дрібниці”;
  • “Тому що віримо в ЗСУ, і нема чого нюні розпускати, бо хоч без світла, та в теплі, хоч без інтернету, але під захистом який з кожним днем лише міцнішає”;
  • “Без води і світла ми, а немита все одно росія”;
  • “На жаль такі реалії нашого сьогодення, але нічого – ми все стерпим та подолаємо усі негаразди адже незламні”;
  • “Ага, авжеж, далеко не кожна українка так файно буде виглядати, коли 2 дні не милася та волосся не вкладала”;

Нагадаємо, в березні цього року Надя Дорофєєва шокувала публіку новиною про розлучення з Володимиром Дантесом, з яким співачка була у шлюбі 7 років. За словами колишнього подружжя до цього рішення вони йшли не один місяць і рішення розлучитись прийняли ще до початку війни.

Втім причиною розлучення стало й нове кохання Наді Дорофєєвої. Співачка закрутила роман із другом сім’ї ресторатором Михайлом Кацуріним. Таким чином розійшлись не лише Вова і Надя і подружжя Кацуріних, які мають двох маленьких дітей.

Схожі статті

Ну дуже смачний! Салат, від якого я ніколи не зможу відмовитися: готую з куркою і прикрашаю картоплею фрі

Ніжний салат з куркою і хрумка картопля фрі зверху – це справжня насолода. Приготуйте цей салат раз і він гарантовано стане вашим улюбленим.

Не знаю нічого кращого за вишневий шоколадний пиріг: тісто готую за 5 хвилин плюс ще 35 на випікання

Вишневий заливний пиріг готується дуже швидко. Влітку його можна робити зі свіжих ягід. Взимку – з морожених. Тісто місити не потрібно. Просто все змішуєте та відправляєте до духовки.

Включила в меню цей універсальний салат з оселедцем, щоб догодити кожному гостю: “Олів’є” і “Шуба” програють

На свята традиційно всі готують салати. Але спробуйте відійти від радянської класики у вигляді "Олів'є" і "Шуби". Цей новий салат з оселедцем нічим не гірше.