Зниклий Валерій Меладзе несподівано дав про себе знати: де пропадав грузин після літнього концерту для росіян

Відомий російський співак грузинського походження раптово зник і так само несподівано оголосив про свій новий концерт. Де весь цей час пропадав артист?

Ще на початку повномасштабного вторгнення відомий російський співак Валерій Меладзе опублікував звернення з закликом зупинити війну. Артист виявився найпершим представником російської естради, який висловив своє незадоволення діями влади. Втім, знаменитість протримався до квітня та, схоже, вирішив трішки підзаробити.

5 квітня артист виступив із концертом для росіян у місті Санкт-Петербург. Відео з цього концерту швидко розлетілось мережею, а в українців з’явилось чимало запитань. Одне з найбільш резонних – як артистові вдалось так швидко перевзутись та невже у нього все настільки погано з грошима.

Валерій Меладзе на російських концертах

Стало відомо, де пропадав Валерій Меладзе
Стало відомо, де пропадав Валерій Меладзе

Докорів совісті в артиста не виникло, тому він періодично “вилазив” з мовчазної ями та виступав на різних корпоративах або ж на дні росії. Так, наприклад, один з його російських концертів пройшов у Єкатиренбургу в середині червня. Тоді російські ЗМІ буквально накинулись на “поганого” Валерія, який засудив “спецоперацію”. Втім, росіяни були не проти послухати легендарні хіти.

Після літнього концерту Валерій Меладзе притих. Можна припустити, що в цей період артист готувався до новорічних концертів, один з яких він анонсував нещодавно. Так, стало відомо, що 31 грудня артист виступить в Об’єднаних Арабських Еміратах.

У мережі розкритикували російського співака, який виступить на концерті, мінімальна вартість квитка на який сягає понад 75 тисяч гривень. Організатори заходу обіцяють неймовірну шоу-програму та веселощі.

Готель, у якому виступить Валерій Меладзе
Готель, у якому виступить Валерій Меладзе

Гості матимуть можливість провести головне свято року в оточенні вишуканої публіки в Al Falak Ballroom (27 поверх). На відвідувачів чекає незабутня ніч: святковий коктейль, вишукана вечеря від власників зірок Michelin та Валерій Меладзе зі спеціальною шоу-програмою

– заявили в анонсі майбутнього святкування.

Тепер стало зрозуміло, чому артист так довго пропадав, адже до такого помпезного заходу потрібно довго та ретельно готуватись. Втім, навряд більшість прихильників Меладзе зможуть собі дозволити такий дороговартісний квиток.

Схожі статті

Рік тому з’явилося поповнення: донька Кузьми Скрябіна розповіла про материнство – чоловік сказав: “Згоден”

Донька Кузьми Скрябіна вже 9 років живе без тата. У Марії-Барбари є коханий чоловік. А невдовзі родина очікує на поповнення. Яким воно буде насправді?

Коли всією родиною тримаємо піст, часто готую цей плов: здавалося б, звичайний – але без грама м’яса. Рецепт

У піст, коли всі відмовляються від вживання тваринних продуктів, важливо не залишати свій організм без корисних вітамінів і мікроелементів. Ділимось рецептом особливого плову.

Звернулась до обурених підписників: 74-річна Алла Пугачова опублікувала нове фото та отримала критику

Алла Пугачова оприлюднила новий пост на своїй сторінці в Instagram, де звернулась до російських читачів. Співачка висловила свою думку щодо емоцій деяких людей та потрапила під хейт.