Алла Пугачова закриває свій останній бізнес на території рф: розірвала останні зв’язки з росією

Легендарна співачка Алла Пугачова назавжди покинула росію і розриває з цією країною всі зв'язки. На цей раз стало відомо про закриття останнього бізнесу Примадонни.

Російська співачка Алла Пугачова, яка зараз проживає в Ізраїлі, закриває власну компанію ТОВ “АБП”, яка займалася діяльністю у сфері радіомовлення, виготовленні музики та звукозапису. Це був останній діючий бізнес Пугачової на території рф.

Документи на ліквідацію фірми були подані ще 23 листопада. Відповідна інформація наявна в базі російської податкової служби.

Алла Пугачова з пальмою на голові вийшла в світ
Алла Пугачова закриває свій останній бізнес на території рф

Нагадаємо, з початку повномасштабної війни в Україні зіркове подружжя Максим Галкін і Алла Пугачова відразу висловили свою позицію проти війни. Артисти підтримали Україну і засудили дії російської влади.

Пугачова з Галкіним і дітьми ще у лютому виїхали до Ізраїлю. Втім, на початку навчального року Алла Борисівна з двійнятами Лізою і Гаррі повернулися в рідний дім у Підмосков’ї, а 1 вересня діти пішли в школу. Однак ситуація змінилася вже дуже скоро. 16 вересня Максим Галкін був визнаний міністерством юстиції росії іноземним агентом. Це означає, що начебто шоумен отримує кошти від України за те, що виступає проти війни.  Галкін і Пугачова відреагували на нове “звання” і запевнили, що їхня думка і совість не продається і не купується.

Алла Пугачова та Максим Галкін святкують ювілей
Алла Пугачова закриває свій останній бізнес на території рф

Після цього Алла Пугачова вирішила остаточно розірвати всі зв’язки з росією. Артистка з дітьми виїхали в Ізраїль. Вже через декілька днів стало відомо, що Примадонна виставила на продаж свій легендарний замок, тож повертатися в країну-терористку вона не планує. А тепер артистка й не буде фінансувати війну податками, адже закрила всі свої бізнеси в росії.

Популярне

Схожі статті

Надя Дорофєєва не може стримати сліз, коли пригадує участь у “Шансі”: чим розчулила дівчина Кузьму Скрябіна

У кожного українського артиста є своя історія стосунків із Кузьмою Скрябіним. Не залишилася осторонь і Надя Дорофєєва, пригадавши, як співпрацювала з музикантом у шоу "Шанс".

“Артист ніколи не буде до цього готовий”: Катерина Кухар “прийняла естафету” від Шоптенко і отримала травму

Олена Шоптенко травмувала колінні зв'язки, тоді як Катерина Кухар розповіла про надрив м'язів. Обидві знаменитості поділилися, як почуваються після професійних травм.

Таку вечерю можна подати на свято. Від цього рецепта неможливо відмовитися: картопля з часниковою заправкою

Усі ми любимо смажену картоплю. Це проста, але при цьому смачна і ситна страва. Сьогодні ми підготували рецепт незвичайної та пікантної картоплі з часниковою заправкою, який підійде навіть на свято.