Одна пісня і вистачить: Світлана Лобода знову перейшла на російську після першого хіта солов’їною

Скандально відома співачка анонсувала нову пісню. Користувачі Інстаграму не оцінили новину від Лободи, адже артистка випустила всього одну пісню українською і вже повернулась до російськомовної творчості

Відома українська співачка, яка до початку повномасштабного вторгнення будувала кар’єру з орієнтацією на російську авдиторію, відтепер стала патріоткою. На особистій сторінці зірки постійно з’являються дописи, які закликають зупинити кровопролитну війну, а сама Світлана Лобода виступає з благодійними концертами.

Нещодавно артистка анонсувала першу пісню українською мовою. Підписники зірки розділились на декілька таборів. Одна частина користувачів Інстаграму вважає, що такий несподіваний сюжетний поворот – не більше, ніж звичайний піар. Втім, інша частина подякувала Лободі за те, що вона зробила свій вибір і надала перевагу музичній діяльності рідною мовою.

Світлана Лобода повідомила про прем'єру нової російськомовної пісні
Світлана Лобода повідомила про прем’єру нової російськомовної пісні

Проте, казка тривала недовго. Сьогодні на особистій сторінці співачки в соціальній мережі Інстаграм з’явився допис, у якому артистка повідомила про прем’єру нової пісні, написаної російською мовою.

Я думаю, всі ми сьогодні відчуваємо таку глибоку самотність і бажання заплющити очі, і прокинувшись, опинитися там, де немає болю, немає горя, немає ненависті, є тільки радість, сміх і любов…

– залишила в описі до публікації співачка.

Крім того, Світлана Лобода додала, що її нова пісня “Города” про кожного українця, який на власному досвіді знає, що таке війна. Співачка присвятила композицію тим, хто вимушено покинув свої домівки.

Отож, Лободі вистачило одного україномовного хіта, аби знову перейти на російськомовну творчість. У коментарях підписники зірки не оцінили подібної ідеї та залишили суперечливі коментарі. Під новим дописом можна знайти доволі різкі коментарі, які звинувачують артистку у використанні російської мови у своїй творчості в період повномасштабної війни. Водночас багато підписників подякували співачці за її творчість.

Коментарі під останнім дописом Світлани Лободи з анонсом нової пісні
Коментарі під останнім дописом Світлани Лободи з анонсом нової пісні

Нагадаємо, що реліз першої україномовної пісні не пройшов без казусів. Так, у своїй першій композиції, написаній солов’їною, Світлана Лобода припустилась помилки. Відомий український мовознавець та філолог Олександр Авраменко не зміг втриматись та звернув увагу на банальну похибку.

Схожі статті

Цей сніданок раз на тиждень готую обов’язково: тортилья з консервованою рибою + салат з грибами — на додачу

Девіз цього сніданку: "Максимально швидко, максимально смачно!" Пропонуємо вам дуже смачний рецепт зі звичайних продуктів для того, щоб зарядити свій організм енергією зранку й на весь день.

300 г м’ясного фаршу + лаваш: апетитні рулетики на сніданок, обід чи вечерю. Готую лише так, бо дуже смачно

Смачні рулетики з лаваша та м'яса дуже просто приготувати вдома. А для начинки можна взяти не лише м'ясний фарш, але й будь-які улюблені продукти.

Діти стали вчиться краще, щоб я частіше готувала цей десерт. А знайомі просять рецепт: простий торт “Пагорб”

Для приготування смачного десерту не обов'язково брати дорогі та складні продукти. Смаколик можна приготувати з найпростіших інгредієнтів. Сьогодні ми підготували рецепт шоколадного торта "Пагорб".