Надя Дорофєєва відповіла на звинувачення в тому, що увела Мішу Кацуріна у найкращої подруги: “Моя ви хороша”

Відома українська співачка Надя Дорофєєва закрутила роман з найкращим другом ексчоловіка та продовжує "розгрібати" шквал критики через нові стосунки. Цього разу вона відповіла різко

Популярна українська музикантка цього року повідомила про розлучення зі своїм колишнім чоловіком. Пізніше шанувальники зірки дізнались, що Дорофєєва закрутила роман з Михайлом Кацуріним. Складна та заплутана історія й досі займає перші рядки в ТОПі найобговорюваніших зіркових скандалів.

Публіка не соромиться критикувати вчинок Наді Дорофєєвої та Михайла Кацуріна, втім новоспечених закоханих це мало турбує. Сама співачка нещодавно розповідала про те, що іноді вона переглядає коментарі під своїми дописами та трішки засмучується. До того ж в одному з інтерв’ю Надя зізнавалась, що хейт прихильників заважає їй та Кацуріну будувати нормальні стосунки.

Надя Дорофєєва та Володимир Дантес
Надя Дорофєєва та Володимир Дантес

Попри це, фанати не зупиняються у висловленні власної думки стосовно їхнього романтичного союзу. Цього разу в коментарях під дописом у соціальній мережі Фейсбук розгорівся справжній конфлікт – доки одна частина прихильників захищала свого кумира, інші вирішили зазначити, що “відбивати” чужого чоловіка не є нормою. Надя Дорофєєва різко відповіла на критику.

Надя Дорофєєва різко відповіла на критику фанатів

Нагадаємо, що основні докори зі сторони прихильників полягають у тому, що артистка, мовляв, відбила чоловіка найкращої подруги, який зі своєю ексдружиною виховував трьох дітей. Хоча офіційних коментарів ніхто з легендарної четвірки не давав, у ЗМІ шириться інформація, що Кацуріни розлучились саме через зраду Михайла, який закрутив роман з Дорофєєвою.

Надя Дорофєєва з новим коханим Кацуріним
Надя Дорофєєва з новим коханим Кацуріним

На особистій сторінці української співачки в соціальній мережі Фейсбук з’явилась нова фотографія на аватарці. У коментарях під опублікованим кадром, на якому Дорофєєва постала з розпущеним волоссям та без макіяжу, розгорівся міні скандал. Так, одна з користувачок мережі зазначила, що їй бридко дивитись на Надю, адже при кожному погляді вона розуміє, що співачка “увела чоловіка у подруги, де є двоє дітей”.

Втім, Надя Дорофєєва не стала соромитись і відповіла на хейт коротко та зрозуміло. Знаменитість зазначила, що у Фейсбуці є дуже багато інших сторінок, а тому, запропонувала Дорофєєва, варто піти “сра*и десь в іншому місці”.

Схожі статті

Рецепт випросила у кухаря в грецькому ресторані. Виходить дуже незвично і смачно: голубці у новому втіленні

Голубці знайомі та звичні всім нам. Здається, ця абсолютно звичайна страва вже нічим не може здивувати. Сьогодні ми підготували рецепт, який покаже голубці з нового, незвичного та пікантного боку.

Сир, який я покладу у великодній кошик: готую сама і дуже просто. Смачнішого для мене взагалі не існує

Сир люблять усі, але найчастіше ми його купуємо, побоюючись готувати самостійно. Виявляється, приготувати його в домашніх умовах досить просто та недовго. Саме такий рецепт ми сьогодні і підготували.

Картопляне пюре смачніше, ніж у ресторані: все завдяки лише одному секретному інгредієнту. Моя імпровізація

Картопляне пюре - найпростіша класична страва. Усі ми добре її знаємо, жодне застілля без неї не обходиться. Сьогодні ми підготували рецепт, який відкриє пюре по-новому, завдяки одному інгредієнту.