Леся Нікітюк хизується подорожжю до Монако і зустріччю зі Світоліною: мета доволі благородна

Леся Нікітюк не могла стриматися, щоб не похвалитися своєю подорожжю до Монако. Ведуча поїхала в це престижне місце на запрошення тенісистки Еліни Світоліної.

Вбралася Леся відповідно моменту – в довгу чорну вечірню сукню з відвертим декольте і чималим розрізом збоку, що підкреслив значну довжину ніжок зірки. Таке вбрання під силу пошити виключно українським дизайнерам. Леся наголосила, що сукня, в яку вона вбрана, також стала лотом благодійного аукціону.

Леся Нікітюк поїхала до Монако не розважатися

Тенісистка Еліна Світоліна влаштувала благодійний вечір у Монте-Карло з конкретною метою – поповнити благодійний фонд і виділити кошти на придбання генераторів для українських лікарень.

Обов’язкове селфі з господарями заходу

Захід відвідало чимало друзів спортсменки. Нікітюк відкрила деякі знамениті імена – Андрій Шевченко, Тімур Мірошниченко та інші. Без селфі з господинею балу і її не менш зірковим чоловіком Гаелем Монфісом, звісно, не обійшлося. Присутні не поскупилися, зібравши благе діло 170 тис.євро.

Ще один благодійний аукціон

Нікітюк частенько бере участь у благодійних заходах. Заради допомоги ЗСУ Леся підготувала лот для аукціону на тревел-шоу «Орел і Решка». Колись дівчина була ведучою цієї програми разом із Регіною Тодоренко. Тому радо відгукнулася на пропозицію і підібрала фотокартину з власним автографом. Світлину навколосвітня туристка зробила власноруч, коли тривало знімання на річці Меконт в Лаосі. Гроші з аукціону призначалися на Аеророзвідку.

Окрім цього мешканка Хмельницького робить свій внесок у перемогу, співаючи пісні, в яких висміює дії окупантів і надзвичайно підтримуючи бойовий дух наших воїнів. Її ролики набирають настільки багато переглядів на Ютубі, що навіть зачепили за живе ще одну довгоногу блондинку Олю Полякову.