“Смеш” і “Тату”: як живуть учасники шалено популярних колись дуетів і чи збираються возз’єднуватися

Колись у двох молодіжних дуетів "Смеш" і "Тату" були мільйонні армії фанатів, учасники вдало виступали на "Євробаченні", а їхні пісні крутилися з ранку до ночі на радіостудіях. Шкода, що такі гарні гурти розпалися. Чи можливе возз'єднання?

Smash!!

Сергій Лазарєв і Влад Топалов знайомі з дитинства, бо разом відвідували “Нєпосєди”. Коли Сергію було 17, а Владу – 15, вони почали співати дуетом. Чотири роки тривало тріумфальне дійство, після чого гурт розпався. Топалов після цього ще 2 роки співав один, але без Лазарєва це вже було не те. Був час коли замість “чорненького” виступав Кирило Туриченко, та теж не зайшло публіці.

Так виглядали Влад Топалов і Сергій Лазарєв тоді і зараз

У 2011 році Лазарєв зголосився виступити разом із Топаловим на честь 10-річчя Smash!! Ще одну спробу возз’єднання хлопці зробили 2018 року під час творчого вечора Юрія Ніколаєва. На початку 2021-го Сергій пообіцяв пресі, що “Смеш” повернеться. Але з Владом заспівали лише одну новорічну пісню. Тепер же співак заявив, що вони з Топаловим не хочуть “перетворювати дружбу на комерцію”.

t.a.Tu

Пік популярності дівочого дуету припав на період з 1999 по 2001 роки. Юлія Волкова і Лєна Катіна у 2003-му навіть витіснили колег із “Смешу” у відборі на “Євробачення”. В 2011 році надійшла прикра для фанатів дівчат новина – “Тату” припиняє своє існування. Співачки вирішили будувати сольні кар’єри, але шаленого успіху поодинці вже не мали.

З роками дівчатка із Тату подорослішали

У 2013 році вони знову зібралися разом, щоб виконати на концерті 13 своїх найкращих хітів. Також дуетом показалися на люди під час відкриття Олімпіади в Сочі. Ще за 2 роки з’явилися разом на концерті, присвяченому “Нєпосєдам”. А у 2022-му несподівано для всіх заспівали в Мінську на стадіоні “Динамо”. За словами організаторів, виконання трьох пісень легендарного дуету обійшлося їм у 10 млн.рублів.

Популярне

Схожі статті

Смачно, як у бабусі. Готую мега-порції, жодного не залишається: пишні пиріжки на кефірі з будь-якою начинкою

Усі ми знаємо і любимо пиріжки. Це проста, але водночас дуже смачна і ситна страва на будь-який час дня. Сьогодні ми підготували рецепт пишних і ніжних пиріжків, для яких підійде будь-яка начинка.

Рецепт без заморочок. Усе склала і забула: дуже смачна вечеря виходить, а всього 5 простих інгредієнтів

Якщо в холодильнику є копчені ковбаски, а зі сніданку чи обіду залишилася відварена картопелька, можна змудрувати дуже смачну вечерю. Просто закладіть все це у духовку й очікуйте на результат.

Не пиріг, а золото! Навчила всіх подруг готувати таку смакоту до чаю: манник “П’ятихвилинка” з фруктами

Пиріг за цим рецептом готується з простих і доступних продуктів, а смак у нього виходить божественним. Ви можете використати будь-які ягоди, які завалялися у вашій морозилці для цього манника.