Куди зникли головні психологи СТБ Дмитро Карпачов і Наталія Холоденко: як зараз виглядають і чим займаються

На телеканалі СТБ раніше виходило багато шоу, в яких приймали участь відомі психологи Дмитро Карпачов і Наталія Холоденко. Куди вони зникли?

Дмитро Карпачов почав свою телевізійну кар’єру в 2009 році після того, як напрацював практичний досвід психологом-консульнантом. Його запросили в проект “Савік Шустер Студія” на роботу психолога-модератора і він погодився. Участь в програмі проклала шлях з “Першого національного” на СТБ.

В шоу “Правила життя” Карпачов став телеведучим, інтелігентний, іронічний та молодий чоловік одразу ж сподобався глядачам. Потім Дмитро зайняв місце в соціальному реаліті-шоу “Кохана, ми вбиваємо дітей”, йому поступали все нові і нові пропозиції, він перетворював такі програми як “Детектор брехні”, “Вагітна у 16”, “Доньки-матері”, “Врятуйте нашу сім’ю”, “Супермама”, “Супербабуся” в найрейтинговіші.

Також Карпачов розвивав свій Інстаграм-блог і офіційний сайт, присвячений питанням виховання дітей, стосункам і особистісного розвитку.

Куди зник Дмитро Карпачов
Куди зник Дмитро Карпачов

Зараз під час війни Дмитро Карпачов зник з телевізійного ефіру, але він продовжує піднімати важливі теми з психології у блозі та веде діалог зі своїми фанатами в Мережі.

Наталія Холоденко – подруга Карпачова. Вона почала працювати з 17 років, суміщаючи роботу і навчання на медичного психолога. Тоді на своїй першій роботі Наталія зустріла першого чоловіка, з яким створила спільний бізнес психологічній сфері. Так Холоденко почала свою кар’єру, проводячи консультації, виступаючи на семінарах, читаючи лекції.

Куди зникли головні психологи СТБ Дмитро Карпачов і Наталія Холоденко
Куди зникли головні психологи СТБ Дмитро Карпачов і Наталія Холоденко

Справжній прорив у Наталії почався зі співпраці з СТБ. Вона вдало пройшла кастинг і отримала місце експерта в програмі “Все буде добре”. Тепер за її плечима безліч телепроектів на топових українських каналах – “Україна”, “СТБ”, “Новий канал”, “1+1”.

Куди зникла Наталія Холоденко
Куди зникла Наталія Холоденко

Зараз Холоденко проводить консультації з клієнтами з різних країн світу онлайн і в живу. Також вона продає власні майстер-класи і тренінги по психології, у неї є власна Школа психології. Наталія в числі тих українських зірок, які евакуювалися за кордон після 24 лютого 2022 року.

Схожі статті

У мене намагалися викупити цей рецепт. Уся родина збирається до такої вечері: рецепт курки по-циганськи

Смачна і ситна вечеря не обов'язково має вимагати багато сил і часу. Будь-яка частина курки та тісто - все, що потрібно. Сьогодні ми підготували саме такий простий рецепт, який припаде вам до смаку.

Кращий за Київський торт! І смак збалансованіший, і готується легше: улюблений торт моєї сім’ї на бісквіті

Щоб подати до чаю смачний торт, не обов'язково розвозити велике приготування. Достатньо всього кількох інгредієнтів і фруктів. Сьогодні ми підготували простий рецепт бісквітного торта з фруктами.

Ніколи не виливаю олію від шпротів. Після цього рецепту й у вас рука не підніметься: паштет-намазка на хліб

Намазку на хліб можна приготувати з того, що є в холодильнику. Навіть залучити олію з банки, яка залишилася від шпротів. Такий паштет для перекусу буде те, що треба.