Що відомо про трьох дружин Олександра Кривошапка: зрадниця Тетяна Денисова, матір його доньки і ще одна

Відомий український співак і волонтер Олександр Кривошапко в 30 років має три шлюби за плечима і одну доньку. Що відомо про трьох його дружин?

Вперше Олександр Кривошапко одружився дуже молодим. Коли йому було 19 років, він познайомився з хореографом Тетяною Денисовою, яка була продюсером “Х-Фактору”. Там вони зустрілися і між ними швидко спалахнув роман, який вилився у шлюб. Їх стосунки були бурхливими і скандальними, але дуже пристрасними. Через велику різницю у віці оточуючі не вірили, що вони зможуть створити міцну сім’ю і були праві – в тому ж році після численних сварок подружжя розлучилося. Зараз Денисову вважають зрадницею через її повернення в росію під час війни, яку вона особисто застала в Києві і бачила все сама.

Олександр Кривошапко показав свою третю дружину, яка носить його прізвище
Олександр Кривошапко і Тетяна Денисова

Вже в 2012 співак представив публіці нову кохану – редактора програми “Говорить Україна” Марину Шульгіну, але вони офіційно не реєстрували відносини.

Що відомо про трьох дружин Олександра Кривошапка
Що відомо про трьох дружин Олександра Кривошапка

В 2017 році Олександр Кривошапко поділився з фанатами радісною новиною про те, що в найближчому майбутньому стане батьком. Від нього завагітніла його друга дружина, українська актриса і модель Марина Кінскі. У артиста народилася донька Аліса.

Не зважаючи на спільну дитину, пара не протрималася разом все життя і розійшлася, але друзями і без скандалів, Алісу вони дружно виховуть разом. Зараз під час війни екс-дружина Кривошапка разом з дочкою знаходиться за кордоном і Олександр дуже сумує за своєю дівчинкою, але навіть відмовляв Марину брати її з собою під час поїздки в Україну, щоб будь що уберегти дитину від ракет.

Що відомо про трьох дружин Олександра Кривошапка
Що відомо про трьох дружин Олександра Кривошапка

Нещодавно співак відкрив публіці ще одне своє кохання – третю дружину Марію, на якій одружився у вересні 2022 року. Вона косметолог і волонтер, разом з чоловіком займається волонтерською діяльністю на деокупованих територіях.

Олександр Кривошапко показав свою третю дружину, яка носить його прізвище
Олександр Кривошапко показав свою третю дружину, яка носить його прізвище

Молоде подружжя отримало багато привітань в Мережі та побажань довгого сумісного життя у шлюбі.

Схожі статті

42-річна Лілія Ребрик пригадала, як пройшли її пологи та показала фото з клініки: “Максимально легко”

Лілія Ребрик розсекретила, як пройшли її треті пологи. Телеведуча показала зворушливе фото з пологового будинку, на якому позує разом з коханим чоловіком.

Домашні рогалики з густим повидлом готую за рецептом із маминого записника: таких в магазині не купити

Ароматні та смачні рогалики з повидлом приготувати зовсім нескладно, головне — це знайти правильний рецепт, про який ми сьогодні вам розповімо.

Цей рецепт просто знахідка! Мінімум продуктів і часу: найніжніший фруктовий зефір в домашніх умовах за 5 хв

Рецепт цих пружних зефірок до банального простий, а ваші діти будуть просто в захваті від цього смачного десерту. Для його приготування вам знадобиться всього 2 основних інгредієнта.