Пугачова з Галкіним врешті возз’єдналися на землі обітованій і разом повигиналися на концерті “Бі-2”

Алла Пугачова була змушена поспіхом виїхати з росії в Ізраїль разом із молодшими дітьми Лізою та Гаррі. Її чоловік Максим Галкін виїхав з батьківщини ще раніше. Але за кордоном подружжя зустрілося лише днями.

Гуморист, якого в росії визнали “іноагентом”, повернувся з тривалих закордонних гастролей, і нарешті родина зібралася повним складом в Ізраїлі. На радощах пара вирішила разом вийти в люди. Вибір випав на концерт гурту “Бі-2”, що саме проходив у Тель-Авіві. Максим поділився шматочком відео з заходу в своєму Інстаграм-акаунті.

VIP-гості Алла Пугачова і Максим Галкін наробили шереху на концерті Бі-2

Галкін розсипався у компліментах перед легендарними музикантами, назвавши концерт фантастичним, похваливши старі хіти і гідно оцінивши нові. А композицію “Алілуя” взагалі обіцяв додати до власного плейлиста.

Шанувальники гідно оцінили VIP-гостей

Звісно, пара спостерігала за улюбленим рок-гуртом із VIP-ложі. Музиканти на знак пошани дорогим гостям продемонстрували усміхнених Пугачову з Галкіним на live-відео. Фани, дізнавшись цю новину, були у захваті. Після концерту обступили своїх кумирів, бажаючи сфотографуватися.

“Дякуємо, що завітали!”

“Обожнюємо! Любимо!”

“Дайте автограф!”

Фурор від появи зіркового подружжя на концерті був більший, ніж від артистів на сцені. Тоді як колеги в москві слухняно шлють прокльони поплегенді, глядачі вирішили не стримуватися й показати своє відношення до зірок, вбраних у червоний одяг.

Концерт “Бі-2” відвідав ще один вигнанець і кумир мільйонів Андрій Макаревич. Лідер гурту “Машини часу” вийшов на сцену і разом із гуртом виконав соло на гітарі.

Між тим росЗМІ взялися розганяти інфу, що Примадонна має намір повернутися на новорічні свята до москви. Судячи з того, як до неї ставляться там, навряд чи це можливо. Втім, поживемо – побачимо.

Схожі статті

Коли вдома є старий лаваш та 1 яйце, готую цю просту закуску: рецепт моєї ледачої “подружайки”. Ділюсь

Здивувати гостей можливо, якщо знати правильні рецепти. Розповідаємо про найсмачнішу закуску з яєць і старого лаваша, з яких можна приготувати кулінарний шедевр.

Чоловік сказав: деруни без м’яса – картопля “на вітер”. Зробила такі на пробу і тепер не готую по-іншому

Рецептів дерунів існує безліч – їх готують з грибами, з сиром, з рибою, з яйцем, просто з картоплі. Спробуйте приготувати дуже смачні деруни з м'ясом між шарами картопельки.

Без довгого вимішування та яєць: житній хліб з хрусткою скоринкою і пористою серединкою. Забудьте про батон

Пористий житній хліб дуже просто спекти вдома. На смак ця випічка виходить смачною та оригінальною, а процес приготування принесе одне задоволення.