В шкіряному плащі, хустинці і капелюшку: Маша Єфросініна заявила, що сумує за своїм гламурним життям

Відома українська телеведуча і благодійниця Маша Єфросініна не приховує від прихильників свій емоційний стан. Зірка зізналася, що сумує за гламурним минулим.

В Україні з 24 лютого 2022 року триває повномасштабна війна, яка змусила багатьох відмовитися від звичного образу життя. Як і звичайні люди, багато зірок українського шоу-бізнесу стали біженцями за кордоном. В самому початку телеведуча Маша Єфросініна виїхала в Польщу і потім декілька місяців прожила з дітьми в Німеччині, а її чоловік Тимур Хромаєв залишився в Києві.

Маша Єфросініна заявила, що сумує за своїм гламурним життям
Маша Єфросініна заявила, що сумує за своїм гламурним життям

Знаменитість в евакуації активно займалася веденням благодійної діяльності власного фонду, приймала участь в різних заходах в підтримку України і активно висловлювалася в Мережі. В кінці літа 2022 року Єфросініна повернулася додому.

Ведуча продовжує докладати зусилля на благодійному фронті, не зважаючи, що морально це дуже важко:

Шість місяців, як моя команда та я займаємося тим, чим не планували займатися ніколи – рятуємо жінок від наслідків війни… Шість місяців відповідальної праці та тисячі невимовно складних життєвих історій… Шість місяців, і вже 1100 жінок та дітей отримали можливість повернутися до життя…

, – розповідала Маша на День благодійництва.

Займаючись добрими справами, Єфросініна не може забути “гламурне” минуле і сумує за своїм минулим життям. Телеведуча виклала фото в стильному образі – шкіряному плащі, хустинці та капелюшку, з яскравим блискучим макіяжем і в підписі написала:

Сумую за моїм гламурним життям…

Прихильники підтримують зірку і пишуть в коментарях, що це не назавжди і найкраще тільки попереду.

Нагадаємо, Маша Єфросініна стала популярною на телебаченні завдяки ранковому шоу “Підйом” на “Новому каналі” в парі з Юрієм Горбуновим у 1999 році.

Популярне

Схожі статті

Стомилася від багаторічної самотності: 55-річна Надія Матвєєва знайшла щастя з молодим коханим, якому 35

Надія Матвєєва відома всім як ведуча телепрограм «Все буде добре», «Все буде смачно» та інших. Протягом багатьох років вона давала глядачам корисні поради. А що ж відбувається в її особистому житті?

Надя Дорофєєва не може стримати сліз, коли пригадує участь у “Шансі”: чим розчулила дівчина Кузьму Скрябіна

У кожного українського артиста є своя історія стосунків із Кузьмою Скрябіним. Не залишилася осторонь і Надя Дорофєєва, пригадавши, як співпрацювала з музикантом у шоу "Шанс".

“Артист ніколи не буде до цього готовий”: Катерина Кухар “прийняла естафету” від Шоптенко і отримала травму

Олена Шоптенко травмувала колінні зв'язки, тоді як Катерина Кухар розповіла про надрив м'язів. Обидві знаменитості поділилися, як почуваються після професійних травм.