Живуть для себе: бездітні зіркові пари, які не народжують дітей – Потап і Настя, Дзідзьо і Славія та інші

В українському шоу-бізнесі були і є подружні пари, які за багато років разом не народили дітей. Серед найвідоміших це Потап і Настя, Дзідзьо і Славія та інші.

Потап і Настя Каменських

Бездітні зіркові пари, які не народжують дітей
Бездітні зіркові пари, які не народжують дітей

В 2019 році фанати дуету Потап і Настя почули найзаповітнішу новину, яку чекали роками – співаки разом і кохають один одного. Свій роман зірки приховували довго і не розкривали правду навіть коли Олексій Потапенко офіційно розлучився з першою дружиною Іриною Горовою.

В день свого весілля пара повідомила про своє кохання і одразу після цього в Мережі почали ходити чутки про вагітність Каменських. Але вся справа в невдалих ракурсах на фото, тому що у Потапа і Насті ще немає спільних дітей. До категорії чайлд-фрі подружжя не відноситься і мріє мати малюків.

Володимир Дантес і Надя Дорофєєва

Дантес назвав точну дату розлучення з Дорофєєвою
Бездітні зіркові пари, які не народжують дітей

Дантес і Дорофєєва влаштували найгучніше розлучення 2022 року. Весною зіркова пара повідомила, що вони більше не разом, а через деякий час вони обидва розкрили свої відносини з екс-подружжям Кацуріних, Мішею і Дашею.

В шлюбі з Надею Володимир заявляв, що він чайлд-фрі, а у стосунках з Кацуріною, яка має двох маленьких дітей, він вже не так відгукується про батьківство і зізнається, що дуже щасливий проводити час з малими.

Дзідзьо і Славія

Бездітні зіркові пари, які не народжують дітей

Багато років Михайло Хома був одружений на Ярославі Притулі, більш відомій як співачка Славія. Їх історія кохання почалася ще в юності, але на все життя не розтягнулася і закінчилася в 2021 році.

Після розлучення Славія в інтерв’ю розповідала, що мріяла стати мамою, однак від чоловіка бажання заводити дітей не бачила, він все відкладав на потім, виправдовуючись шаленою зайнятістю. Так пара і не народила спадкоємців.

Фагот і Ольга Навроцька

Бездітні зіркові пари, які не народжують дітей
Бездітні зіркові пари, які не народжують дітей

Лідер групи “ТНМК” Фагот і дизайнер Ольга Навроцька давно разом, але спільних дітей не мають. Олега Михайлюту батьком зробила інша жінка, а Навроцька відкрито розповідала про те, що вона чайлд-фрі і щаслива, що музикант вже реалізувався як тато.

Схожі статті

Рік тому з’явилося поповнення: донька Кузьми Скрябіна розповіла про материнство – чоловік сказав: “Згоден”

Донька Кузьми Скрябіна вже 9 років живе без тата. У Марії-Барбари є коханий чоловік. А невдовзі родина очікує на поповнення. Яким воно буде насправді?

Коли всією родиною тримаємо піст, часто готую цей плов: здавалося б, звичайний – але без грама м’яса. Рецепт

У піст, коли всі відмовляються від вживання тваринних продуктів, важливо не залишати свій організм без корисних вітамінів і мікроелементів. Ділимось рецептом особливого плову.

Звернулась до обурених підписників: 74-річна Алла Пугачова опублікувала нове фото та отримала критику

Алла Пугачова оприлюднила новий пост на своїй сторінці в Instagram, де звернулась до російських читачів. Співачка висловила свою думку щодо емоцій деяких людей та потрапила під хейт.