Брежнєва привітала молодшу дочку від бізнесмена з 13-річчям: Сара Кіперман виглядає набагато старше свого віку

Відома українська співачка привітала у соціальних мережах свою доньку з її 13-річчям. Знаменитість підійшла до вітання з гумором та показала фото дівчинки з різних періодів життя

Українська співачка та відома артистка привітала молодшу доньку з її днем народження. Цьогоріч Сара Кіперман відсвяткувала 13 років, проте виглядає дівчина набагато старше свого віку. Елегантний та витончений одяг додає Сарі стилю, а її тендітна зовнішність, яку вона успадкувала у матері робить її справжньою красунею.

Віра Брежнєва привітала доньку з днем народження

14 грудня донька відомої української співачки відсвяткувала своє 13-річчя. На честь пам’ятного дня Віра Брежнєва поділилась зі своїми підписниками красивими фотографіями Сари Кіперман, а також показала, як дівчинка виглядала раніше. Так, зірка зазначила, що з маленького курчата Сара перетворилась на красиву дівчину. Зіркова мама зуміла з гумором підійти до привітання молодшої доньки.

Віра Брежнєва привітала молодшу доньку з днем народження, скріншоти з Інстаграму співачки
Віра Брежнєва привітала молодшу доньку з днем народження, скріншоти з Інстаграму співачки

Крім того, відома українська співачка показала чорно-білу фотографію своєї молодшої доньки, на якій Сара позує в неймовірній сукні цікавого крою. Так, на цьому кадрі Кіперман молодша зовсім не виглядає як 13-річний підліток. Красива темна сукня, чорні підбори та укладене в локони волосся створює враження, що дівчині щонайменше виповнилось 20 років.

На цьому кадрі вже 13-річна Сара Кіперман носить темну сукню в цяточку з довгим шлейфом. Довжина наряду не однакова – спереду обрана зірковою донькою сукня вища та відкриває вид на красиві підбори, що обрала для заходу Сара.

Молодша донька Віри Брежнєвої на фотографії на сторінці матері
Молодша донька Віри Брежнєвої на фотографії на сторінці матері

Особисте життя Віри Брежнєвої

Нагадаємо, що українська співачка має двох доньок, яких народила від різних чоловіків. Старшу доньку Соню Войченко Віра Брежнєва народила від Віталія Войченко, а 2009 року на світ з’явилась Сара Кіперман – її тато є бізнесменом Михайлом Кіперманом.

Восени 2015 року артистка таємно одружилась з Костянтином Меладзе. З цим продюсером пов’язане не лише особисте життя Віри Брежнєвої, а і її творчість. Так, знаменитість довгий час працювала разом з продюсером і композитором, проте останнім часом у мережі ходять чутки, що пара ймовірно розлучилась. Офіційних коментарів не давали ні Віра Брежнєва, ні її чоловік Костянтин Меладзе.

Схожі статті

Усього 3 інгредієнти, 15 хв часу і готовий дієтичний десерт: з сиром, фруктами, але без борошна та крохмалю

Коли не хочеться вмикати духовку, а солоденького кортить скуштувати, приготуйте легкий десерт. Готується все дуже просто всього з 3 інгредієнтів. Фігурі не зашкодить.

Рік тому з’явилося поповнення: донька Кузьми Скрябіна розповіла про материнство – чоловік сказав: “Згоден”

Донька Кузьми Скрябіна вже 9 років живе без тата. У Марії-Барбари є коханий чоловік. А невдовзі родина очікує на поповнення. Яким воно буде насправді?

Коли всією родиною тримаємо піст, часто готую цей плов: здавалося б, звичайний – але без грама м’яса. Рецепт

У піст, коли всі відмовляються від вживання тваринних продуктів, важливо не залишати свій організм без корисних вітамінів і мікроелементів. Ділимось рецептом особливого плову.